Happy momlife

stella fietsen 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Fietsen op een elektrische fiets van Stella Fietsen

Ik ga de blog eerlijk beginnen ik dacht jonge mensen met een elektrische fiets die zijn lui. Ha! Wat was ik fout, want je moet natuurlijk altijd nog zelf fietsen alleen ben je nu een stuk sneller op de locatie. En met tegenwind is het natuurlijk een stuk makkelijker. Onlangs kwam Stella Fietsen bij mij thuis en mocht ik een elektrische fiets van dit merk proberen.  

Ik mocht uit de collectie zelf een fiets kiezen die ik zou willen proberen en omdat ik kinderen heb leek een moederfiets mij het prettigst om uit te proberen. Lekker dichtbij mezelf blijven. Ik kwam uit op de Fiore een mooie degelijke elektrische fiets voor moeders. De fiets heeft een mooie witte kleur wat ik zelf heel vrouwelijk vind staan. Ook heeft de fiets een stevige stander waardoor je fiets stabiel blijft staan tijdens het afstappen en wanneer je de kind(eren) van de fiets af wilt halen. Hij kan op 9 standen en geloof mij dan ga je mega snel haha! De fiets heeft een ruime instap waardoor je niet zit te ouwehoeren met het opstappen en dat je per ongeluk tegen het voorste stoeltje aan komt. De fiets oogt veilig en stabiel en dat is natuurlijk wat je wilt hebben als je de kinderen vervoert. Wat ik ook een voordeel vind is het stuurslot waardoor je stuur niet opeens kan omklappen.

Ik heb een aantal rondjes op de fiets gefietst en wat een verademing is het! Ik fiets altijd met 3 kinderen waarvan 1 naast mij, 1 op mijn borst (draagzak) en 1 achterop en dit is stiekem best zwaar vooral met tegenwind. Maar ik vond een elektrische fiets voor jonge mensen toch echt wel belachelijk. Hier kom ik geheel op terug, want ik snap best dat je een elektrische fiets neemt. En al helemaal als je kinderen op de fiets hebt zitten. Je vervoert jezelf en de kinderen een stuk makkelijker en bent niet kapot na op een dag een x aantal keren heen en weer gefietst te hebben. Mocht ik op een gegeven moment toe zijn aan een nieuwe fiets dan gaat dit zeker een optie zijn. Ik doe alles op de fiets en een goede fiets is voor mij dan ook heel belangrijk. Dankzij Stella Fietsen heb ik mogen ondervinden hoe het is om op een elektrische fiets te fietsen en van de werknemer heb ik mogen horen dat ze een fijne service hebben. Dat is toch wel fijn bij zo’n grote aanschaf. Je kunt de mannen van Stella Fietsen namelijk bij je aan huis laten komen voor een reparatie en als blijkt dat je fiets niet gerepareerd kan worden dan hebben ze een tijdelijke leenfiets, zodat je niet zonder vervoersmiddel komt te zitten. Netjes!

Wil je meer weten over Stella Fietsen? Kijk dan eens op hun site. 

 

Facebook Comments

Share this post