kinderfeestje

Een feestje op de deurmat met Studiokisa

Vorige week was Aron jarig en vierden wij zijn zesde verjaardag in de vorm van een piratenfeest. Online zijn er natuurlijk genoeg piraten items te vinden, maar unieke handgemaakte items een stuk minder. Ik Kwam in contact met Anne van studiokisa en de blog hiepenhoera. Ze maakt handgemaakte items speciaal voor de verjaardag van je kindjes.

Over StudioKisa

Anne is al zolang ze zich kan herinner dol op mooie papiertjes. Ze wist al heel vroeg dat ze ontwerper wilde worden. Na de middelbare school ging ze dan ook architectuur studeren. Maar van alle regeltjes en de lange duur van een bouwproject word ze niet blij.  Het idee van StudioKisa is begonnen toen ze in Moskou woonde, de plek waar StudioKisa geboren is. Anne lag op bed met haar pas geboren tweede kindjes en miste haar thuishuis. Ze dacht aan vroeger hoe haar vader elk jaar een verjaardagsmuts voor haar maakte en dat ze dit een mooie traditie vond. De traditie geeft ze door aan haar kinderen en nadat mensen haar mutsen zagen vroegen ze met grote regelmaat waar ze de mutsen kocht.

Toen Anne eenmaal terug was in Nederland is ze met de webshop verjaardagsmuts.nl begonnen. Ze werd steeds handiger en besloot naast feestmutsen nu ook slingers en traktaties te maken. De naam paste er niet meer bij en daarom veranderde het vorig jaar in StudioKisa. StudioKisa is een samenvoeging van de namen van haar zonen, mooi en orgineel!

Groeiend assortiment 

Wij mochten voor Aron zijn verjaardag een verjaardagsmuts uitzoeken. Op het moment dat ik mijn bestelling doorgaf had ze nog geen piraten muts, maar het idee lag er al wel. Anne had op mijn blog gelezen dat Aron een piratenfeest zou gaan krijgen en samen kwamen erop uit dat het een piraten muts en slinger moesten gaan worden. Zonder voorbeeld ging ik akkoord, want ik had al zoveel leuke items gezien dat ik er wel vertrouwen in had.

Het vertrouwen was helemaal goed en Aron was onwijs blij met zijn muts, slinger en traktatielabels. De slinger hingen we op in huis en de muts legde ik klaar op de dag dat wij Aron zijn verjaardag gingen vieren. De muts is heel makkelijk verstelbaar door de plakstrip die erop zit. Ideaal voor grote en kleine kinderhoofdjes.

Anne maakt gebruik van lekker stevig karton wat dus ook wel wat kan hebben. Dat mag ook wel met kinderen vind ik, want kinderen zitten natuurlijk niet rustig stil. Normaal gesproken bewaar ik ook geen verjaardagsmutsen, maar deze heb ik toch wel in zijn bewaardoos gedaan. Een mooie herinnering aan een mooie verjaardag. Als verrassing kreeg ik ook nog leuke labels voor aan traktatie binnen. Deze heb ik gebruikt voor het kinderfeestje van Aron om ze te binden aan de bedankzakjes die de kids meekregen na het feestje.

Nieuwe traditie! 

Ik denk dat erbij ons een nieuwe traditie is gestart en dat de kinderen vanaf nu op hun verjaardag een leuke verjaardagsmuts mogen uitzoeken bij StudioKisa, want ik ben niet zo creatief om dit soort dingen zelf te bedenken en ook niet zo goed met een schaar, haha!

Wil je meer weten over StudioKisa? Of ook een toffe verjaardagsmuts of slinger aanschaffen? Kijk dan zeker op de website van StudioKisa.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Gerdi

  Anne maakt echt super mooie dingen, ze heeft op onze blog een reeks gastblogs geschreven! Ik ga binnenkort ook maar wat bestellen voor de verjaardagen van mijn kids.

  23/12/2016 at 2:42 pm
 • Reply Ester

  Ik kende Studio Kisa niet, maar volgens wat ik hier te zien krijg is het indd een dame met talent!
  Erg mooi 🙂

  23/12/2016 at 9:46 pm
 • Leave a Reply