Happy momlife

img_4087
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Februari Goals

Yes ik ga het weer doen! In het verleden heb ik een tijdje doelen gedeeld die ik in een maand wilde behalen. Doelen op gebiedt van zelf ontwikkeling, maar ook doelen met punten die gewoon even gedaan moeten worden.

Ik merk dat ik de laatste tijd niet zo productief ben en dat valt mij erg tegen. Ik heb mooie doelen gemaakt voor het komend jaar voor mijn blog en wil dit ook graag gaan behalen. Ik heb besloten iedere maand 5 doelen delen en aan het begin van de daarop volgende maand  het resultaat te delen.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]Doelen voor Februari [/cws_sc_mark]

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]1. Minder social media [/cws_sc_mark]

Op je iPhone kun je tegenwoordig zien hoeveel tijd je besteed op je telefoon en waaraan je dit besteed. Ik ben hier nogal van geschrokken en heb daarom besloten dat er een limiet komt op het gebruik van social media. Inmiddels zijn er al wat apps van mijn telefoon en heb ik op Instagram een dag limiet gezet. Benieuwd hoe dit gaat en of ik er ook echt productiever van ga worden.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]2Drie keren per week sporten [/cws_sc_mark]

Ik gaf het al aan in mijn fit update. Ik heb drie keren per week een sport moment gepland en tot dusver gaat het goed. Oké grapje, ik volg dit plan nu net twee weken. Ik mocht ook wel hopen dat het twee weken zou gaan lukken. Hopelijk gaat het ook in de maand februari lukken om voldoende te sporten.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]3. Een proef rijles plannen [/cws_sc_mark]

De laatste tijd merk ik echt dat ik behoefte heb aan mijn rijbewijs. Ik heb daarom besloten om deze maand een proef les te plannen om te kijken hoeveel lessen ik ongeveer nodig ga hebben en hoe het voor mij voelt om auto te rijden. Ik ben nogal snel angstig voor situaties dus ik ben benieuwd of ik dit onder controle kan houden in de auto.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]4. Een boek lezen [/cws_sc_mark]

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek van Michelle Obama en een boekenbon. Tijd om weer eens een boek te gaan lezen! Ik wil deze maand minimaal 1 boek uitlezen. Daardoor zal ik ook direct minder op mijn telefoon zitten en minder televisie kijken. Twee dingen waar ik echt op wil minderen.

[cws_sc_mark font_color=’#fff’ bg_color=’#ff91a4′]5. De kledingkasten uitzoeken [/cws_sc_mark]

Iedereen hier in huis heeft teveel kleding. Fleur is bijvoorbeeld net uit maat 86 en dit ligt nog in haar kast. Sofie heeft teveel kleding en ik en Ro kunnen blijkbaar ook moeilijk afstand doen van onze kleding. Tijd om alles eens goed uit te zoeken.

Facebook Comments

Share this post