Happy momlife

20170927145127_IMG_0965.JPG
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Favorite | Kledingmerken baby

Ik ben helemaal niet merk gericht en haal ook best merkloze producten, maar ik heb natuurlijk wel een aantal merken die ik heel prettig vind. Vooral voor Fleur ontdekte ik (dankzij de kraamcadeaus) een aantal fijne kledingmerken die ze veel gedragen heeft of nog steeds draagt. Wie weet haal je er nog wat inspiratie uit. 

Noppies 

Noppies is één van mijn favoriete merken. De oudste twee hebben beide een jas van Noppies en Fleur heeft een aantal lieve en leuke pakjes van Noppies gekregen. Ook haar geboorte pakje was van Noppies en ik moet echt afscheid nemen van het pakje toen ie niet meer paste. Ze hebben een vaste collectie een collectie die elk seizoen weer anders is, maar eigenlijk vind ik alles wel heel erg leuk. haha!

Beebielove 

Beebielove is ook zo’n fijn merk en dit vind ik zelf iets betaalbaarder dan Noppies. Ze hebben onwijs schattige jurkjes voor babymeisjes en ook voor de wat oudere meisjes hebben ze genoeg leuke items.

Little Bampidano 

Van dit merk plaatst ik vorige week nog een outfit van Fleur en ik vind het echt een fijn merk. Op het moment dat ik dit blog schrijf draagt ze een vestje van dit merk en hij zit zo mooi. Het is kleding voor smalle babytjes en laat Fleur nu net een smal babytje zijn. Ik vind het een mooi en betaalbaar merk. De kwaliteit blijft goed dus het kan voor meerdere kinderen gebruikt worden.

Z8 

Z8 blijf ik ook mooi vinden! Van de kraamvisite kreeg Fleur een onwijs mooi setje en ik heb hem op tijd aangetrokken zodat ik er zo lange mogelijk van kan genieten. De leggins vallen lekker lang en voor Fleur met haar lange benen dus heel erg fijn. Daarnaast zijn ze altijd bezig met trendkleuren en daar hou ik wel van.

Feetje 

En als laatste in deze reeks vind ik Feetje een heel fijn merk voor kleine kindjes. De kleding van Feetje is lekker zacht en daar ben ik toch wel echt een voorstander van. Harde stugge kleding moeten ze hun hele leven nog dragen dus voor nu zachte kleertjes vind ik absoluut een must. Daarnaast heeft Feetje de meest schattige pyjama’s ever!

Wat zijn jouw favoriete baby kledingmerken? 

Facebook Comments

Share this post