Aron

Favorieten van Aron

Vorige week deelde ik op mijn blog de favorieten van Sofie. Ik kondigde al aan dat ik deze week de favorieten van Aron ging delen. Samen met Aron heb ik een lijst gemaakt met zijn favorieten. En die deel ik in dit blog.

LEGO 

Aron is echt groot fan van LEGO en speelt er ook dagelijks mee. Zodra hij een cadeautje krijgt of geld gespaard heeft moeten wij weer richting de speelgoedwinkel om zijn (nu al) grote LEGO collectie uit te breiden. Op zijn kamer is inmiddels al een heuse LEGO stad ontstaan en dat zal de komende jaren nog wel verder uitbreiden denk ik.

Doolhof van Ravensburger 

In december krijg hij het spel Doolhof van Ravensburger en dit is een groot succes. Op zondag middag, wanneer Sofie slaapt, spelen wij altijd een spel (of meerdere) met Aron en tegenwoordig pakt hij dan direct Doolhof erbij. En het ergste? Hij wint ELKE keer met dit spel. Goede inzichten denk ik 😉

Kinderei 

Dit kon volgens Aron niet ontbreken op zijn lijstje; de kinderei. Hij vindt dit onwijs lekker en het blijft natuurlijk spannend wat er nu in de suprise ei zit. Een bak vol troepjes hebben wij inmiddels verzameld. Aron mag eigenlijk geen chocolade, maar af en toe maak ik een uitzondering door hem te verwennen met een kinderei.

Pannenkoeken

Avondeten kiezen voor Aron is een groot feest. Alle P woorden komen voorbij, maar als hij dan echt moet kiezen dan kiest hij voor een lekkere stapel pannenkoeken met stroop. En terecht stiekem vinden papa en mama dit ook helemaal niet erg en zijn wij er ook dol op!

Hot Wheels 

Dit jaar besloten wij dat hij niet alleen maar LEGO hoefde te krijgen voor zijn verjaardag en voor de feestdagen. We kozen samen met Aron om ook wat Hot wheels te gaan vragen en dit bleek een groot succes. Hij heeft een baan en een garage en hij speelt er graag mee. De auto’s zijn mooi stevig en hebben daarom heel veel oude auto’s weggedaan. Kwaliteit boven kwantiteit in dit geval.

LEGO duplo

Duplo blijft hier ook leuk speelgoed. Aron heeft in zijn eerste levensjaren aardig wat Duplo verzameld en samen met Sofie kan hij hier mee spelen. Hij bouwt nog steeds graag dingen en omdat de LEGO niet beneden mag staan (ivm kleine onderdelen) heeft ie toch iets te bouwen beneden.

Brandweerman Sam 

Aron kijkt dit al ZO lang en volgens mij hebben wij alle afleveringen op Netflix al 1000x gezien, maar hij blijft het leuk vinden. Logisch ook als je later Brandweerman wilt worden.

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Vlijtig Liesje

    Ik ben volwassen en lust ook nog graag zo’n kinderei. Ik snap Aron dus heel goed : )

    24/01/2017 at 11:51 am
  • Leave a Reply