Persoonlijk

Favorieten mei

Wat vliegt de tijd hé? Inmiddels zijn de eerste dagen van juni alweer voorbij en leek het mij wel leuk om een te delen welke producten afgelopen maand hier favoriet waren, voor mij maar ook bij de kinderen. Misschien ontdek je wel iets nieuws. Ik deed dat in ieder geval wel afgelopen maand. 

Beauty & Verzorging 

♥ Inna Zonnebrand – Nu ik zwanger ben in de zomer ben ik mega voorzichtig met mijn huid blootstellen aan de zon, vooral mijn gezicht bescherm ik extra goed, want ik ben als de dood voor een zwangerschapsmasker. Onlangs kon ik bij de Kruidvat gratis Inna zonnebrand creme halen. Deze helpt tegen striae, maar ook tegen een zwangerschapsmasker ideaal dus!

♥ Dr Leenarts zonnebrand – Voor de kinderen had ik nieuwe zonnebrand nodig en aangezien Sofie een gevoelige huid heeft raakte ik in gesprek met Dr. Leenarts herself. Een product van Dr. Leenarts bleek geen succes bij Sofie dus besloot ik eerst advies te vragen. Nu bleek het een goed idee om advies te vragen en ook om het te proberen. De zonnebrand van Dr. Leenarts is namelijk heel fijn en smeert lekker. Ook heb ik het idee dat hij goed beschermt.

♥ Weleda Roll On deodorant – Ik heb hele gevoelige oksels en kan slecht tegen deodorant met alcohol erin en andere troep. Het is een 100% natuurlijke deodorant en voor mij een eerste stap richting de groene verzorging voor mezelf. Hij beschermt goed en ik voel mij de hele dag fris na het gebruiken van deze deo. Hij is wel iets duurder dan de ‘normale’ deo, maar ik vind het hem waard.

Food 

♥ Watermeloen – Al vrijwel vanaf het begin van mijn zwangerschap heb ik zin in watermeloen. Het is zo lekker fris mmm!

♥ Roze koeken – Dit kun je wel een zwangerschapscraving noemen. Roze koeken mmm en dan het liefst die van de Lidl lekker zoet

Pickwick ice tea green – Ik weet niet meer wat ik moet drinken en water ben ik snel flauw van. Nu doe ik een klein drupje aanmaak limonade van Pickwick in mijn fles water en drink ik een stuk beter.

Entertainment  

♥ Riverdale – Na een heleboel tweets over riverdale besloot ik het ook een kansje te geven en het is echt een leuke serie. Geen serie die ik samen met Robert hoef te gaan kijken, maar lekker voor mijn me-time. Al is die wel wat beperkter nu Sofie geen middagdutje meer doet

♥ Keuringsdienst – Op Nederland drie heb je elke dag een aflevering van de Keuringsdienst en ik vind het heel interessant om te zien hoe sommige producten in elkaar zitten. Zo was er vorige week een aflevering op over hand baked chips en blijkt dit een hele goede verkooptruc te zijn. Zo zijn er nog wel meer dingen die ik graag over mijn voeding weet.

Wat was jouw favoriet afgelopen maand? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply