Persoonlijk

Favorieten Juni

Wat vliegt de tijd hé? Inmiddels zijn de eerste dagen van juli alweer voorbij en leek het mij wel leuk om een te delen welke producten afgelopen maand hier favoriet waren, voor mij maar ook bij de kinderen. Misschien ontdek je wel iets nieuws. Ik deed dat in ieder geval wel afgelopen maand. 

Beauty & Verzorging 

♥ AH Shower foam gel ayurveda – Ik ben dol op douche foams en de Albert Heijn blijkt hele fijne te hebben voor ook nog eens een goede prijs ook. Hij kost €2,99 dus ook nog eens een mooi prijsje voor een lekker douche product. 

♥ Voor de kinderen ben ik eigenlijk al jaren trouw aan Naïf, maar ik zocht een 2-in-1 product voor de kinderen. Ik kwam uit op petit et jolie en ben blij verrast. Het ruikt lekker en beide kinderen reageren er niet op. Naast Naïf dus een blijvertje.

♥ Ik probeer mijn haren minder te wassen, omdat het eigenlijk belachelijk is dat wij dit allemaal elke dag doen. Ik gebruik nu de Aussie Miracle Aussome volume spray en hij is geweldig! Hij geeft een schoon resultaat en hij ruikt lekker en geeft volume. Yes! Dat volume kan ik wel gebruiken haha.

Food 

♥ Ik heb opeens een dingetje voor Sisi no bubbles Mango. Ik kan gewoon niet zonder dit drankje in huis. Hij moet dan wel ijskoud uit de koelkast komen. Enige nadeel? Dat ik er verschrikkelijke maagzuur van krijg MEH!

♥ Tijdens mijn zwangerschap heb ik een afkeer tegen ‘normaal’ brood. Gewoon een boterham kun je mij echt niet blij mee maken en ik kan natuurlijk ook niet elke dag met snacks lunchen haha! Daarom lunch graag met Liga vitalu meerzaden met een laagje roomkaas en kipfilet bijvoorbeeld. Lekkerrrr!

♥ Kitkat! Ha deze zwangerschap heb ik niet echte cravings (op de roze koeken na dan) het wisselt nogal en vooral de kitkats zijn hier momenteel favoriet. Zo lekkerrrrr mmmm

Entertainment  

♥  Robert en ik kijken altijd samen een serie, Suits was deze keer aan de beurt. Seizoen 5 stond onlangs op Netflix en wij moesten dit samen kijken. Dit is denk ik mijn favoriete seizoen van de serie. Sowieso ben ik dol op Suits en de Harvey en Mike haha! Maar wat een tof seizoen je moet hem zeker gaan kijken!

♥ Ondanks dat het een waardeloos seizoen was heb ik flink lopen bingewatchen op Orange is the new black. Ik vond het echt een tegenvallend seizoen, maar was wel blij dat ie weer begonnen was. Even een momentje voor mezelf. Nu moet ik alleen op zoek naar nieuwe series voor mijn verlofperiode. Iemand tips?

♥ Een programma waar ik stiekem elke week naar kijk is Helemaal het einde op RTL. Ik vind het zo leuk om met de mensen in het programma mee te kijken en mezelf te ergeren aan de mensen die meedoen aan het programma haha! Het zijn ook echt wel weer typetjes die ze gecast hebben.

Wat was jouw favoriete moment afgelopen maand?

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Vlijtig Liesje

    Toen ik lekker in mijn hangmat tussen de bomen hing met een mooi boek : )

    04/07/2017 at 11:02 am
  • Leave a Reply