Comments (5)

Wat een leuke video!
Ik weet iet of ik tegen zulk speelgoed zou kunnen de hele dag haha.

Wat een leuke favorieten, al dat meisjesspeelgoed is zo leuk!
Liefs

Leuk weer om te zien, ondanks het grote verdriet hier, blijft het leuk je zo te volgen. Dat roze beertje op de foto hebben wij als jongetjes beertje gekregen toen Daan net geboren was. Uiteraard nooit mee gespeeld. Maar vind hem echt super leuk.

Wij hebben die bal ook, irritant is die HAHA, vooral dat getik van dat kuiken wat de hele tijd ronddraait haha. Nilo heeft helaas door hoe die schuifjes werken van het aan/uit harder/nog harder dus ik kan ‘m helaas niet meer op de zachtste stand doen haha.

Die bal hebben wij ook ja haha! Maar die boerderij waar je het over hebt die je kunt uitbreiden. Die ga ik opzoeken want dat lijkt me echt heel leuk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP