Baby speelgoed

Favoriete speelgoed Sofie

Sofie is inmiddels bijna 1 jaar, maar toen ze 10 maanden was nam ik een video op waarin ik haar favoriete speelgoed laat zien. Wij zijn hier in huis dol op v-tech, speelgoed met lawaai en veel kleurtjes. In de onderstaande video laat ik zien waar Sofie graag mee speelt. 

Favoriete speelgoed Sofie

Kun je de video niet zien? Klik dan hier 

Een groot deel van Sofie haar favorietjes komt van het merk V-Tech. Speelgoed met veel kleur en geluid en ook nog eens heel erg leerzaam. De perfecte combi! Sofie haar favoriet is de kiekeboepop.

Met welk speelgoed speelt jouw kleintje graag? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Rosanne

  Wat een leuke video!
  Ik weet iet of ik tegen zulk speelgoed zou kunnen de hele dag haha.

  31/03/2016 at 7:23 am
 • Reply Tineke

  Wat een leuke favorieten, al dat meisjesspeelgoed is zo leuk!
  Liefs

  31/03/2016 at 8:24 am
 • Reply Debbie

  Leuk weer om te zien, ondanks het grote verdriet hier, blijft het leuk je zo te volgen. Dat roze beertje op de foto hebben wij als jongetjes beertje gekregen toen Daan net geboren was. Uiteraard nooit mee gespeeld. Maar vind hem echt super leuk.

  31/03/2016 at 11:21 am
 • Reply Manon

  Wij hebben die bal ook, irritant is die HAHA, vooral dat getik van dat kuiken wat de hele tijd ronddraait haha. Nilo heeft helaas door hoe die schuifjes werken van het aan/uit harder/nog harder dus ik kan ‘m helaas niet meer op de zachtste stand doen haha.

  31/03/2016 at 11:31 am
 • Reply Simone

  Die bal hebben wij ook ja haha! Maar die boerderij waar je het over hebt die je kunt uitbreiden. Die ga ik opzoeken want dat lijkt me echt heel leuk!

  31/03/2016 at 8:05 pm
 • Leave a Reply