Happy momlife

make up 2
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Mijn favoriete make-up & gezichtsverzorgings items

Ik ben niet echt een make-up meisje, maar ik doe wel standaard elke ochtend mijn make-up. Ik vind het prettig als het gedaan is en als ik mezelf even lekker verzorgd heb voor dat ik mijn bed in duik. De afgelopen jaren heb ik aardig wat favorieten producten verzameld en die laat ik graag een keer aan jullie zien.

♥ Essence Mosaic blush gebruik ik nu al een tijdje om mijn wangetje zo nu en dan iets meer kleur te geven. Hij geeft niet extreem veel kleur af wat ik zelf wel erg fijn vind. Ik ga namelijk vaak voor zo neutraal mogelijk.

♥ Real Technics kwast oké geen echte, want ik kocht hem via AliExpress, maar fijn is hij zeker!

♥ De Etos volume waterproof mascara kreeg ik een keer in een perspakketje en is super fijn. Helemaal tijdens warme dagen en wanneer je veel met water speelt. Normaal heb ik liever een non-waterproof mascara, omdat ik dit fijner vind voor mijn wimpertjes

♥ Catrice eye brow pencil tja waar zal ik die voor gebruiken hé? Deze gebruik ik vaak om mijn wenkies bij te kleuren.

♥ W7 in the nude is een fijn palette met oogschaduw. Allemaal neutrale kleurtjes die niet extreem schreeuwen en passen bij elke outfit. Ik draag amper oogschaduw, maar als ik het gebruik dan gebruik ik dit palette.

♥ Mijn favoriete parfum is een budget geurtje van de kruidvat. The Master Perfumer in de geur Absolute Iris is echt mijn favoriet en ruikt heerlijk! Het geurtje blijft lekker lang hangen en hij is lekker budget proof.

♥ Catrice HD Liquid coverage ontdekte ik afgelopen herfst en sindsdien gebruik ik hem bijna dagelijks. Het is een mooie dekkende foundation alleen is de kleur 010 altijd uitverkocht. Grrr! Zodra ik hem weer zie zal ik gelijk in slaan haha!

♥ Een favoriet die ik al een paar jaren gebruik is de Garnier BB cream. Hij is zo prettig en hij dekt onwijs goed. Hij kost 10 euro, maar is regelmatig met een 1+1 actie te koop. Super blij mee!

♥ Voor mij haar gebruik ik op droog haar het liefst Gliss Kur anti klit spray. Ik heb echt ruk haar en heb elke ochtend knoppen en klitten in mijn haar

♥ Bij de kapper kreeg ik een conditioner mee die je laat opdrogen. Dit moet veel beter voor je haar zijn en werkt bij mij echt goed. Op de ochtenden dat ik nat haar heb spray ik dit erin en föhn ik het.

♥ Als laatste mijn gezichtsreinigingsproduct. Ik gebruik de producten van Garnier skin active en dan die voor de gevoelige huid aangezien mijn huid een stuk gevoeliger is sinds ik zwanger ben.  De linker fles gebruik ik beneden voordat ik mijn make-up op doe.

♥ De rechter met het pompje staat in de badkamer en gebruik ik voor het slapen gaan en als ik onder de douche sta. Deze moet je er namelijk afwassen.

Welke make-up producten gebruik jij dagelijks? 

 

 

 

Facebook Comments

Share this post