Happy momlife

turntable-602422_1280 (1)
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Favoriete kerstliedjes | Advent of Joy

Eind oktober begint het al en in november komt het steeds vaker, maar zodra het december is luister ik niks anders meer. Ik ben dol op kerstmuziek en ik word er oprecht gelukkig van. Dit ten nadele van de andere gezinsleden whaha die het echt met mijn kerstmuziek moeten doen zo nu en dan.

Het liefst luister ik de kerstliedjes van Pentatonix en Glee, maar hier zijn mijn gezinsleden het niet mee eens en Ro roept dan ook regelmatig dat ik ook best in de kerk kan gaan zitten voor dit muziek. Ik probeer er dan ook af en toe rekening mee te houden door andere muziek te luisteren.

Elk jaar komen er ook weer nieuwe liedjes bij en ook daar zitten er dit weer een hele boel leuke bij. Hieronder staan dan ook veel liedjes die ik dit jaar heb ontdekt en zeker een aanrader zijn. Helemaal van deze tijd en feestelijk! Toch blijf ik het liefste luisteren naar pentatonix. Sofie vindt dit ook erg leuk en doet de geluidjes die ze tijdens hun liedjes maken ook graag na, heel aandoenlijk!

Aron heeft ook een favoriet kerstliedje; Niet is cooler dan kerstmis van Kinderen voor Kinderen en ik moet eerlijk zeggen dat ik dit ook echt een heel leuk kinder kerstliedje vind en ik hem graag voor hem aan zet. Een goed excuus om kerstliedjes te luisteren toch?

Noah cyrus – it’s beginning to look a lot like christmas

Fifth Harmony – Can you see

Gwen Stefani – You make it feel like christmas

Sia – Santa’s coming for us

Do – Everyday is christmas

Mariah Carey – all i want for christmas

Pentatonix – That’s christmas to me

Mijn favoriete liedjes het laatste liedje in de lijst. Pentatonix – that’s christmas to me. Dit liedje voel ik en deelt voor mij het echte kerstgevoel. Ik ben benieuwd welk liedje bij jou favoriet is. Laat je het weten? Wie weet ontdek ik nog iets nieuws. 

Facebook Comments

Share this post