Blog Emma-Sofie Home Sweet Home Review

Every girl needs a pink car

Ik ben dol op roze en durf het nu nog meer uit te dragen. Want een meisje in huis betekent dat ik geoorloofd roze mag shoppen voor ons meisje (en voor mezelf). In het kader van roze shoppen vond ik ook dat Sofie een Pink Car nodig had. Van de webshop geboortewinkel.nl mocht ik iets leuks uitzoeken uit de shop. Aangezien wij de meest belangrijke items voor Sofie op dat moment al hadden besloot ik iets uit te kiezen voor later, iets waar ze hopelijk veel plezier mee gaat hebben en wat ook nog eens leuk staat op haar kamertje. Wij besloten voor een leuke roze loop auto te gaan.

De loopauto die ik koos is roze en heeft een oldtimer uitstraling, onwijs leuk en haast zonde om te gebruiken straks. De oldtimer kwam aan in onderdelen en ik heb het maar aan Robert overgelaten om hem in elkaar te zetten. Ik ben namelijk niet zo handig met dit soort dingen haha!

Aron heeft hem direct uitgetest nadat hij uit de verpakking kwam en volgens hem is het een succes. Mooi! Voor nu staat hij dus nog op Sofie haar kamer, maar zodra ze groot genoeg is zal hij naar beneden komen mag ze er oprijden. En waarschijnlijk zal dat eerst gebeuren door middel van hulp van haar grote broer. Die zal haar vast wel willen duwen haha!

Ik kan niet wachten tot ze er op kan en ik haar samen met Aron kan zien spelen. Ook Aron kan niet wachten tot het zover is aangezien hij nu alleen mag kijken naar de loopauto.

Hebben jullie ook zo’n gave loopauto voor jullie kleintjes? 

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Saskia

  Wat leuk deze roze. Voor mijn zoon hebben we dezelfde alleen dan in het grijs. Echt een super leuk ding 🙂

  10/06/2015 at 6:54 am
 • Reply Miranda

  Hey dat is een superleuke loopauto, daar gaat ze vast veel plezier van hebben.
  En dat ie roze is maakt ‘m extra leuk natuurlijk, haha!

  10/06/2015 at 8:02 am
 • Reply Kim

  Wat onwijs schattig, ik ga snel kijken of ze ook een jongens variant hebben. Deze vind ik echt heel leuk!

  10/06/2015 at 9:47 am
 • Reply Astrid

  Heel leuk en super gaaf! Mijn dochter heeft er geen een, maar ze had er vast graag eentje gehad. Vind zelf de prijzen alleen belachelijk hoog dus daarom maar niet aangeschaft.
  Nu alleen nog zo’n mooi roze pasje en dan kan Sophie zelf naar het consultatie bureau racen 😉

  10/06/2015 at 1:00 pm
 • Reply Eline

  Superleuk autootje!

  10/06/2015 at 1:45 pm
 • Reply Lieke

  Wauw, super gaaf!! Hier staat die ook op Mason zijn lijstje!

  10/06/2015 at 3:12 pm
 • Reply Kimberley

  Wat een gaaf ding, zeg!

  10/06/2015 at 4:32 pm
 • Leave a Reply