Persoonlijk

Even bijkletsen

bijkletsen

Het gaat allemaal een beetje anders de laatste tijd. Het werken kostte mij veel energie waardoor ik weinig tijd en energie had voor mijn blog. Daarom vandaag even een ander blogje; een bijklets blog. Afgelopen week was het namelijk best stil op mijn blog en dat had ook zo zijn redenen. 

Hoe bevalt het werken?

Ik ben vandaag aan mijn vierde werkweek begonnen en het bevalt heel goed. Ik vind het werk erg leuk om te doen en ik heb fijne collega’s. Wat wil ik nog meer? De uren zijn goed te doen in combinatie met een gezin. Ik werk namelijk maximaal 28 uurtjes. De eerste werkweken moest ik heel erg wennen aan het werken en alles eromheen. Inmiddels kom ik al minder moe uit het werk en kom ik ‘s avonds ook aan dingen toe. Erg fijn!

Bloggen 

Het bloggen heb ik even op een laag pitje gezet, niet omdat ik het niet meer leuk vind. Maar omdat ik even niet weet hoe en wat ik met mijn site aan wil. Ik merk dat hoe joyfromjoyce.nl was op dit moment niet bij mij best en ik wil dus over andere onderwerpen gaan schrijven. Meer Joyce minder mama. Ik ben samen met Robert bezig met een nieuw logo en ik ben regelmatig aan het brainstormen over wat ik nu precies wil aanbieden op mijn site. Welke onderwerpen ik graag wil behandelen en hoe en of ik überhaupt nog de kinderen naar voren wil brengen op de blog. Hoe ik dit allemaal ga doen dat merken jullie allemaal in de loop van de tijd wel.

Leuke samenwerkingen 

Ook ben ik een aantal leuke samenwerkingen aan gegaan voor de komende tijd. Samenwerkingen voor langere perioden, zo leuk. Over de meeste kan ik nog niks zeggen, omdat het niet echt concrete plannen zijn nog, ik ben nog in onderhandeling. Maar eentje kan ik wel noemen en dat is dat ik een officiële #etosfriend ben. Ik ga elke maand op mijn social media delen wat ik van producten van de etos vind. Je vindt mij op instagram onder @joyfromjoyce. De kans is aanwezig dat ik er ook blogs aan ga besteden, maar dat is voor mezelf nog niet helemaal duidelijk. Oh en volgende week maandag komt er een win 5-daagse online op de blog voor alle mama’s met schoolgaande kinderen.

Youtube

Ik heb de afgelopen tijd een aantal youtube video’s opgenomen, maar het lukt mij niet om ze uploaden. Maar hopelijk komt hier snel verandering in, want wij krijgen ander internet. Zodra dit er is kunnen wij hopelijk weer normaal internetten en niet op het trage netwerk dat wij nu hebben. Zodra het weer werkt heb ik dus leuke nieuwe video’s voor jullie.

Even een kort bijklets momentje. Tot de volgende keer! 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

8 Comments

 • Reply Dita

  Fijn dat het goed met je gaat! Dat je je werk en gezin zo kunt combineren is ook erg fijn, en het bloggen… komt wel weer. Fijn weekend

  14/08/2016 at 7:06 am
 • Reply Liess

  Wat een plannen allemaal!

  Fijn dat t goed gaat op je nieuwe werk

  14/08/2016 at 8:02 am
 • Reply Marije

  Weer gaan werken en je gezin draaiende houden lijkt me ook hartstikke pittig, dus logisch dat het hier wat stiller was! Succes met bepalen waar je met je blog naartoe wil!

  14/08/2016 at 9:26 am
 • Reply angelique

  Doe rustig aan meis. Zo’n nieuw ritme is niet niks. Ik mis je blogs wel! en je videos maar no stress. You can do this girl!

  14/08/2016 at 9:43 am
 • Reply Marijke

  Wat fijn dat je je draai vindt op je werk! En ook dat je het leuk vindt. Het is toch allemaal altijd wennen, een nieuwe baan. En de kinderen? Die wennen neem ik aan ook.
  En succes met nadenken welke kant je oo wilt. Kan me voorstellen dat nu je leven verandert, dat ook verandert.

  14/08/2016 at 9:59 am
 • Reply Simone

  Rustig aan en even focus op andere dingen. Je werk, je gezin, het gaat dan toch even voor, heel begrijpelijk! Ik ben benieuwd naar je nieuwe video’s!

  14/08/2016 at 12:03 pm
 • Reply Marguerita

  Wat leuk dat je voor etos mag bloggen! Ben benieuwd

  14/08/2016 at 12:19 pm
 • Reply Kleine Prinses

  Ben benieuwd over de andere onderwerpen! Succes!

  15/08/2016 at 11:16 am
 • Leave a Reply