Happy momlife

Untitled design
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Even bijkletsen!

Happy monday! Vandaag staat er geen moments of joy online, omdat ik afgelopen week de hele week goed ziek ben geweest. Ik maakte amper foto’s en de foto’s die ik maakte zijn niet blogwaardig. Daarom juist even een kletsblogje na een week van stilte op de blog.

Mijn lichaam zei stop! 

Afgelopen zondag op moederdag werd ik ziek, ik kreeg hoge koorts en kon gewoon niks anders dan slapen. Leuke moederdag kuch.. De hele week heb ik eigenlijk op de bank of op bed gelegen om uit te rusten. Mijn laptop is de hele tijd dicht geweest. Nu een week later heb ik hem voor het eerst weer opengeklapt en ik heb moeite met het schrijven. Het is een drukke periode geweest niet alleen de afgelopen weken, maar eigenlijk al sinds de geboorte van Fleur. Het is druk en onrustig geweest en ik heb het iedere keer maar genegeerd, maar mijn lijf vond nu dat het genoeg was geweest. Ik heb bijna 3 complete seizoenen van Grey’s gekeken terwijl ik op de bank lag en ben helemaal niet met het werk bezig geweest. Dit was fijn en dat had ik ook echt even nodig. Ik ben nog steeds veel aan het hoesten en dat kost ook echt heel veel energie, maar ook dit zal beetje bij beetje beter gaan.

Ons huis

Ons huis is nog lang niet af de afgelopen weken door het ongeluk van Ro en mijn ziektekiemen hebben wij weinig gedaan. Ro kan nog niet veel, maar onze ouders helpen waar ze kunnen. Inmiddels hanger er nog meer gordijnen, is de tuin al iets netter (maar nog een hele grote klus) en zijn er nog meer kleine klusjes gedaan. Komende weken zullen wij weer meer klusjes oppakken en zal ik jullie ook update met leuke foto’s van ons huis! Ik ben nog steeds heel erg blij met ons plekje en ik vind dat alle kamers echt heel erg mooi worden!

Blogs 

Komende week staat er weer iedere dag een blog online op mijn site. Ik heb afgelopen week af en toe geprobeerd iets te schrijven en te maken waardoor er weer frisse content online komt. Ik ben ook eindelijk weer aan de DIY’s geslagen dus ook dit ga je weer wat meer terug zien op mijn blog. Ik deed dit toen ik nog maar 1 kind had ook vaak, maar toen ik constant baby’s en peuters in tweevoud in huis had kwam ik er niet meer aan toe. Nu Soof naar de basisschool gaat heb ik “tijd over” en komt alles weer een beetje terug.

Ook voor kitchenmom.nl heb ik een heleboel recepten gefotografeerd ik moet ze nu alleen nog uitwerken. Dit wil ik ook komende week weer oppakken, zodat ik weer meer van mijn kook passie kan gaan delen.

Dus ik ben er weer met nog een kuch je hier en daar. I’m back! 

Facebook Comments

Share this post