Happy momlife

IMG_9796
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Eten van vroeger die ik mis

Woa! Nostalgie hoor deze blog. Ik weet niet hoe ik er bij kwam maar opeens miste ik mijn favoriete candybar van een aantal jaren terug. Dit deed mij denken aan al het lekkers dat nu niet meer te koop is. Welke mis jij het meest tegenwoordig?

 

 

Solero Shots 

Dit vond iedereen lekker toch? En dit wil iedereen terug toch? Ik ben niet zo’n ijsjes persoon, maar op deze manier vind ik hem wel heel erg lekker.

choco vanille chupa chups 

ik twijfel of ik ze wel echt heel lekker vond, maar op de één of andere manier zou ik ze best wel een keer weer willen. Wist je trouwens dat onze kinderen geen lolly’s krijgen? Ik vind dat zelf wel eens lastig, want ik vind het zelf wel heel lekker haha!

Mars delight 

Oo als ik hier aan denk krijg ik de smaak weer in mijn mond. Ik vind het echt belachelijk dat Mars deze variant niet meer maakt en verkoopt. Who’s with me?

Drop schuimblokken 

Hier kon ik niet eens een afbeelding van vinden. Maar naast de normale, huidige schuimblokken had je vroeger ook drop schuimblokken en iets van kiwi schuimblokken (ze waren groen). Super lekker echt vele malen lekkerder dan de huidige schuimblokken.

Lange Jan 

Ze verkopen nog steeds wel lange jans, maar deze zijn echt niet meer zo lekker als die van vroeger. Lekker dat velletje er afpielen en kauwen op een klef snoepje haha! Snoepgoed dat ik hier tegenwoordig het liefst buiten de deur hou.

Campino Alpena
Deze heb ik een paar jaren geleden nog gehad, super lekker! je kocht ze toen in grote zakken bij de action geloof ik. Een heel lekker romig snoepje.
Kapitein koek 
Dit koos ik vroeger regelmatig als koekje mee naar school en dan de blauwe variant. Gewoon ontbijt koek dus, maar die sterretjes op de zijkant maakten het zo lekker! Waarom hebben ze dit niet meer?
Frufo’s 
Dit kregen wij vroeger wel eens als toetje! Zo lekker! haha. Ik weet nog dat het heel speciaal voelde als wij zo’n toetje mochten en merk dat mijn eigen kinderen zo’n toetje ook echt een cadeautje vinden.
Cheetos Skeletos
Dit is echt mijn favoriete soort chips. Als ik eraan denk proef ik de smaak alweer. Het lijkt een beetje op de naturel wokkels, ook erg lekker!
Speedy’s 
Volgens mij kocht je dit ijsje eerder altijd voor 40 cent bij het zwembad bijvoorbeeld. Een heel lekker verfrissend ijsje. Ideaal als je al je geld al had uit gegeven aan de entree van het zwembad. Alhoewel je eerder voor 1 euro het buitenzwembad in kon.
Solero smoovers
Terwijl ik afbeeldingen zocht van andere ijsjes kwam ik de solero smoovers tegen. Omg wie kent deze nog? Een soort knijpfruitje maar dan uit het vriesvak. Te lekker!
Wat mis jij echt van vroeger?
Facebook Comments

Share this post