Happy momlife

Espadrilles voor de zomer
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Espadrilles voor de zomer

Normaal gesproken loop ik de gehele zomer op sandalen, maar ik heb al gemerkt tijdens de warme dagen dat ik binnen no time wat extra vocht vasthoud waardoor sandalen niet altijd even prettig zitten. Tijd voor andere schoenen dus deze zomer. Naast mijn birckenstocks wil ik natuurlijk ook graag nog een paar leuke schoenen dragen, schoenen die bijvoorbeeld prima onder een jurkje staan. Ik kwam uit op Espadrilles. Espadrilles zijn perfect voor de zomer ze zijn lekker luchtig en staan lekker zomers. 

♥ Het eerste paar is van het merk Hobb’s en heeft mooie vrolijke kleurtjes en printjes. Perfect voor onder een neutraal jurkje

♥ Dan twee paar schoenen van Bobs dit is een merk van Sketchers en hebben het misschien wel bekende memory foam als voetbed. Dit loopt alsof je op wolkjes loopt, heerlijk!

 

♥ Het eerste paar is van La Strada hier heb ik ook mijn sandalen van en lopen heel erg lekker. Ze hebben veel printjes in hun collectie, maar wel aardig rustig en nieuw schreeuwerig.

♥ Het middelste paar is van Supertrash en ook eigenlijk het enige paar dat ik voorbij zag komen die iets hoger waren. Nu verkleur ik best snel en leken ze mij niet zo handig haha. Heb je opeens allemaal streepjes op je voeten/benen staan.

♥ Het derde paar is van ILC een Nederlands merk met heel veel verschillen kleurtjes en printjes. Ik ben dol op vrolijke kleurtjes en die komen dan ook goed terug in dit paar schoenen.

♥ De sleehak sandalen sla ik deze zomer even over, toch kwam ik een paar leuke tegen. Het eerste paar bijvoorbeeld. Loveeeee de kleurtjes. Ze zijn van het merk Toni Pons.

♥ Ook e witte en de zilver kleurigen zijn van het merk Toni Pons en zien er chique uit leuk voor onder een zwierig jurkje bijvoorbeeld.

♥ Het groene paar is van het merk Hobb’s en hebben een lage sleehak. Ze zijn te koop in een heleboel kleurtjes voor een leuk prijsje

♥ Ook het merk Havainas heeft Espadrilles en van hen kwam ik een soort ballerina tegen, love it! Je kunt ze dragen met en zonder bandje. Het bandje staat bijvoorbeeld leuk onder een jurkje en onder een short kun je ze stoer dragen zonder bandje.

♥ Het laatste paar is ook een paar van Hobb’s en zijn lekker neutraal. Ze zijn gezet met pailletten waardoor ze weer net even anders zijn dan de ander espadrilles die ik leuk vond.

Ben je benieuwd welke ik zomerse schoenen ik in huis heb gehaald? Hou dan de blog in de gaten.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Nelson.nl
Facebook Comments

Share this post