sponsored stories

En de tuin dan?

Zoals je waarschijnlijk al wel gelezen hebt zitten wij momenteel in een renovatie van ons huis. Momenteel bivakkeren wij op een vakantiepark en zijn wij druk aan het nadenken over hoe wij ons huis gaan herinrichten en natuurlijk hoe we de rest gaan aanpakken. Net zoals bijvoorbeeld de tuin.

Afgelopen jaar hebben wij eigenlijk niks met de tuin gedaan. Een keer de grasmaaier eroverheen en wij hebben het tuinhuisje verplaatst. Volgend jaar moeten we echt de tuin aanpakken. Op de plek waar de hele zomer het zwembad heeft gestaan is nu een heel lelijk stuk grond. Het gras is kapot en moet gewoon vervangen worden. Kunstgras is dus zeker een optie voor in onze tuin. Dit is namelijk onderhoudsvriendelijk (volgens mij kun je dit zelfs stofzuigen) en het wordt niet lelijk zoals je bij gras wel hebt.

En de rest 

Afgelopen zomer hebben wij onze overkapping een andere plek gegeven. Dit moest vanwege de renovatie en daarom hebben wij hem direct een beetje verandert. Hij staat nu een paar meter van het huis af, zodat we naast het huis een mooie zit plek kunnen creëren. Ik wil dit samen met Robert zelf gaan maken met mooie planken. Een mooie loungeset dus. Alleen is dit pas van toepassing tegen het einde van de winter, pas dan is de tuin aan de beurt.

Voor de kids

Ook voor de kinderen wil ik graag wat dingen veranderen. Zo moet het speelhuisje echt gerenoveerd worden en wil ik dat de kinderen een leuk en bruikbare zandbak krijgen. Beide kids zijn namelijk dol op spelen in de zandbak en ik geef ze geen ongelijk. Ook vind ik een trampoline in de tuin wel heel erg tof. Lekker springen en kunstjes doen op een trampoline Alleen vind ik een trampoline onwijs lelijk en vind ik dat die dingen veel ruimte in beslag nemen. Voor nu dus nog geen trampoline, maar wie weet in de toekomst.

Groen, groener, groenst 

Naast een groen gazon wil ik natuurlijk ook plantjes in de tuin. Mijn favoriete bloem in de tuin is een hortensia en van mij mag de tuin er wel mee vol gegooid worden haha! Daarnaast wil ik graag een klein moestuintje waar ik bijvoorbeeld aardbeien, tomaatjes en paprika’s kan laten groeien. Ik heb alleen niet zulke groene vingers en daarom zullen het waarschijnlijk van die kant en klare plantjes worden. OEPS!

Eerst maar eens het huis en daarna zal de tuin aan de beurt zijn. 

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Carmelina

  Oh wij zouden ook zo graag kunstgras willen in onze nieuwe tuin die er nu prachtig bij ligt maar met de zandbak enz erop waarschijnlijk verpest zal worden maar moeten daar echt even voor sparen.. Wat zal Aron het straks leuk vinden bij ons op bezoek want de trampoline ligt er al! 🙂 kunnen ze bij ons lekker springen! Mooie plannen voor jullie tuin dus en jullie kennende gaat het prachtig worden handige Harry’s hihi

  20/09/2016 at 6:40 am
 • Reply Romy

  Wat leuk dat jullie ook de tuin onder handen nemen. Hortensia’s vind ik ook prachtig en een moestuintje klinkt ook als een leuk idee. Veel succes!

  20/09/2016 at 7:35 am
 • Reply Lydia

  Wat een plannen! Het klinkt nu net alsof jullie een joekel van een tuin hebben, maar dat valt zeker mee? 😉 Kunstgras lijkt mij zo fijn. Dat was bij ons ook het oorspronkelijke plan, voor we de tuinrenovatie on hold moesten zetten. Beetje prijzig maar een stuk makkelijker in het onderhoud. En de moeite die je ermee bespaart kan dan naar je gezellige moestuintje. 🙂

  20/09/2016 at 9:01 am
  • Reply admin

   Wij hebben een tuin van 30 meter diep gaha! Dus een beste tuin

   20/09/2016 at 10:06 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik ben benieuwd hoe het gaat worden!

  20/09/2016 at 11:16 am
 • Reply Linda

  30 meter dat is inderdaad een beste tuin. Wanneer je de trampoline lelijk vind, is er ook een mogelijkheid om hem in te graven. Eventueel kan je dan in hele warme tijden ook nog eens het zwembad eroverheen zetten. Wel oppassen met de veren anders is de zwembad zo lek.

  20/09/2016 at 12:35 pm
 • Reply Jessica

  Leuk om al over na te denken. Wij zijn ook druk bezig met de ideeen voor onze tuin. We zijn er in ieder geval uit welke tegels we willen hebben, nou dat is al heel wat kan ik je zeggen hahaha…

  20/09/2016 at 12:52 pm
 • Leave a Reply