Comments (6)

Ik heb voor mijn werk een ehbo cursus gedaan speciaal voor kinderen.
(Overblijfjuf)
4 of 5 avonden bij het rode kruis… erg fijn om dit soort dingen gewoon te weten. Heb het zelfs al 1 x moeten gebruiken toen dochter van vriendin in een snoepje stikte.

Ik vind het goed om zo’n cursus te volgen! En inderdaad wat je zegt, een ongelukje zit in een klein hoekje. Ik heb wel eens met ingehouden adem op het puntje van m’n stoel gezeten. Gelukkig was er niks aan de hand, maar je weet maar nooit!

Wat goed, iedereen zou zo een cursus moeten doen vind ik! Ik ga hem ook zeker volgen als ik straks een keer mama mag worden..

Ik heb nog geen kinderen, maar wil hier zeker veel vanaf weten voor ik eraan begin. Dit artikel komt dus wel goed uit! Ik ga me er eens in verdiepen 🙂

Zou wel goed zijn om zoiets te doen. En als het dan ook nog vergoed wordt. Mijn man heeft wel zijn EHBO gelukkig, maar ja er kan natuurlijk ook iets gebeuren als hij er niet bij is.

Ik vind deze cursussen altijd zo goed, Ik heb zelf geen ehbo maar zou het graag hebben. Ze zouden het eigenlijk moeten verplichten op school.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP