Happy momlife

sophie de gira
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Eerste kerst met Sophie de Giraf | Advent of Joy

Toen ik zwanger was van Sofie was ik helemaal weg van Sophie de Giraf. Van mijn zus kregen wij dan ook een mooi koffertje met Sophie de Giraf spulletjes, super leuk! Voor Fleur wilde ik ook graag een Sophie de giraf. Wat een geluk dat deze opeens bij ons in de kerstboom stond inclusief mooie kerstballen. Lees snel verder over de kerst collectie van Sophie de Giraf en de winactie natuurlijk. 

Sophie de Giraf komt speciaal voor de feestdagen met een mooie collectie voor de allerkleinsten. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeautje dan haal je hier misschien wel wat inspiratie uit.

Milestone keepsake ornament

Met de Milstone keepsake ornament kun je herinneringen van de afgelopen jaren bewaren voor je kleintje. Er zitten 12 briefjes bij waardoor je 12 jaar lang elke kerst een mooi herinnering kunt opschrijven. De set bestaat uit een glazen kerstornament die je mooi kunt ophangen in de boom of op een ander mooi plekje kunt bewaren. Er zitten 12 briefjes bij met mooie gouden sluitzegels. Je rolt hem op en stopt hem gemakkelijk weer in het ornament. Leuk om later terug te lezen. Het ornament wordt geleverd in een mooi doosje waar je hem ook handig weer in kunt bewaren.

Milestone booklet “Mijn eerste kerstmis” 

Milestonecards heb ik bij Sofie heel actief bewaard, maar naast de standaard mijlpalen als het voor het eerst omrollen zijn er natuurlijk nog veel meer. Bijvoorbeeld alle mooie momenten die je tijdens de kerst kunt beleven. Daarvoor zijn nu de milestonekaarten speciaal voor de aller eerst kerst van je kruimel. Het is een uitscheurboekje met 6 fotokaarten per boekje.

Sophie de Giraf Kerstset 

Wij ontvingen een Sophie de giraf kerstset die inmiddels bij ons in de kerstboom hangt. De set bevat twee Sophie de giraf kerstballen en een speelgoed Giraf, de kerstballen hebben sneeuwvlokjes die dwarrelen als je hem beweegt erg leuk. Naast de set zijn de kerstballen ook los te koop. Het speelfiguurtje van Sophie de Giraf is een bijtfiguur die de ontwikkeling van je kleintje stimuleert. Kinderen leren in het begin voornamelijk door dingen in hun mond te stoppen en dat kan prima met het figuurtje van Sophie de Giraf.

WINNEN! 

Ik mag ook even voor kerstvrouw spelen, hoe leuk is dat! Ik mag namelijk één Sophie de Giraf kerstset weggeven aan één van mijn volgers. Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe prijs?

  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl
  • Like het bericht van de winactie en laat er een reactie onder achter waarin je vertelt dat je mee doet.

Je maakt alleen kans als je bovenstaande stappen hebt gevolgd. De winnaar ontvangt een bericht van mij op vrijdag 15 december 2017.

Facebook Comments

Share this post