Happy momlife

quinny zapp x 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Eerste indruk Quinny Zapp X

Onlangs deelde ik al een video waarin ik liet zien dat wij een nieuwe kinderwagen mochten uitzoeken, namelijk de Quinny zapp x. Inmiddels hebben wij hem binnen en loop ik er al een paar weken samen met Sofie mee. Het leek mij wel leuk om een eerste indruk met jullie te delen, want jongens wat is hij fijn! 

Lekker wendbaar 

Eén van de eisen voor mij aan nieuwe kinderwagen was dat ie lekker wendbaar moest zijn. Wij hebben namelijk besloten niet te gaan voor een duowagen, omdat ik hier zeker weten spijt van ga krijgen. In het winkelcentrum loopt Sofie al vaak aan de hand en dat zal alleen maar meer worden. Wij wilden dus gewoon een normale kinderwagen hebben die alleen maar enkel te gebruiken is. De Quinny Zapp X is onwijs wendbaar! Ik kan hem met één hand besturen en ondertussen achter Sofie aanvangen haha! Precies zoals ik het straks nodig heb. Daarnaast heeft de wandelwagen een mooie hoogte en kan ook Aron erachter lopen en zijn zusje duwen. Of dit straks ook met de bak kan weten wij nog niet, maar dat gaan wij binnenkort eens proberen. Sofie zit heerlijk in de wagen en ook een dutje doen is geen probleem. De zitting kan namelijk naar voren en achteraan geplaatst worden en ook helemaal plat. Dit kon mijn vorige wagen niet wat ik soms wel jammer vond.

Kleurtjes! 

Waar de meeste mensen kiezen voor een neutrale kinderwagen besloten wij wel wat kleur toe te passen aan onze wagen. De buggy zelf is antraciet met mint details en deze details komen ook terug bij de bak. De zonnekap die nu op de buggy zit klik je met een hand omdraai op de kinderwagenbak. De kinderwagenbak is niet alleen mint, maar heeft een roze dekje en een roze binnenkant. Geweldig toch voor een meisje? Als ons meisje nu een jongen blijkt te zijn is het wel een beetje sneu haha! Maar er is al zo vaak gezegd dat ze een meisje is dat het vast wel goed komt. Doordat je hem helemaal zelf kunt samenstellen krijg je een unieke wagen en daar hou ik wel van.

Zijn er ook min punten?

Elke wagen heeft wel iets waar je tegen aan loopt iets dat je misschien niet helemaal aanstaat. Het enige ‘probleem’  dat ik tot dusver ben tegengekomen is dat het boodschappenmandje best klein is. Nu los ik dat op dit moment door een luiertas mee te nemen en hier de boodschappen in te doen. Ik moet nog een boodschappennetje aanschaffen, maar dit heeft tot dusver geen haast gehad. Die optie is er namelijk wel. Voor nu zie ik het maar als een goed iets dat ik niet teveel kan shoppen haha!

Zoals je misschien wel door hebt ben ik heel enthousiast over onze nieuwe kinderwagen, de Quinny Zapp X. Ik ben ook benieuwd hoe het straks in de praktijk gaat werken met Sofie en baby 3.0, maar daar praat ik jullie nog over bij. 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Quinny dit zegt verder niks over mijn mening
Facebook Comments

Share this post