Review zwanger

Eerste indruk Difrax S-flessenwarmer

Ik ben dol op de flessen van difrax, het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik ze gebruikte. Een paar weken geleden ontving ik de nieuwe S-flessenwarmer van difrax en vandaag deel ik met jullie mijn eerste indruk van dit apparaat. 

Eerlijk is eerlijk, wij hebben niet zo’n goede ervaring met flessenwarmers die wij na Aron zijn geboorte gebruikte. Met als resultaat dat wij ‘s nachts alsnog naar de magnetron moesten om de fles te verwarmen. Niet fijn natuurlijk als je al weinig slaap krijgt. Toen ik tijdens een event hoorde van de Difrax S-flessenwarmer, werd ik direct nieuwsgierig.

Difrax heeft 3.5 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de S-flessenwarmer. De flessenwarmer is speciaal ontworpen voor de Difrax S-fles, hij is compact doordat hij uit een kleine ronde flessenwarmer bestaat. De flessenwarmer verwarmt de (moeder)melk tot 37 graden (+/-2  °C).  De flessenwarmer gaat daarna automatisch uit. Ideaal, dit zorgt er namelijk voor dat de fles niet te warm wordt.

Design
Tegenwoordig vinden wij het allemaal belangrijk dat ons apparatuur past bij de inrichting. Dat het niet afstotend is en dat het gewoon lekker modern is. Ook hier heeft Dirfax over nagedacht. De S-flessenwarmer heeft een mooi design, precies zoals ik gewent ben van Difrax. De kolf heeft dan ook niet voor niks drie internationale awards mogen ontvangen voor innovatie en design.

Mijn eerste indruk over de S-flessenwarmer is positief. Hij ziet er mooi uit en toen ik hem testte met water werkte hij ook erg goed. De flessenwarmer kost €79,99 dit is inclusief een S-fles 170 ml. Je koopt hem bij baby speciaalzaken en online is hij te bestellen via difrax.

Zodra de baby is geboren kunnen jullie nog een uitgebreide review ontvangen. Dan zal ik vertellen hoe hij werkt in combinatie met (borst)voeding. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Kimberley

  En dan verwarmt hij het via de onderkant? Oké, ben benieuwd!

  13/10/2014 at 1:59 pm
  • Reply Joyce

   Klopt! Mijn tweede review maak ik er een filmpje bij hoe hij verwarmt. Dan kun je precies zien hoe hij werkt. 🙂

   13/10/2014 at 2:51 pm
 • Reply Jess

  Ik ben fan van de producten van Difrax ook de klantenservice is top. Jim drinkt in het ziekenhuis alleen uit een Dr. Brown fles en die zijn weer zo gek smal.

  13/10/2014 at 10:15 pm
 • Leave a Reply