Comments (8)

Wat ik leuk artikel! Zelf geef ik zwemlessen, dus het is leuk om eens een verhaal vanaf de andere kant te lezen

Liefs,
Susan

Zwemles! Ik ben ook niet zo gek op benauwde naar chloor meurende zwembaden, maar ik ben wel van plan om van ons kindje een waterrat te maken. We wonen vlakbij het strand, dus het is alleen maar handig voor als het lekker weer is. Geef dat kind een schep, een emmer en water en het vermaakt zich de hele middag 🙂

Hier nog niet begonnen met zwemles. Ons zoontje is maar 1,5 jaar jaar ouder dan ons dochtertje. Hij is nu 4 maar niet zo’n held en ook nogal tenger. Dus heb besloten te wachten en ze tegelijk op zwemles te doen.

Het lijkt me heel spannend als je kindje zijn eerste zwemlessen krijgt en je mag alleen achter glas toekijken.

Ze hebben hier inmiddels allebei A en B. Twee en half jaar 2 x per week naar het zwembad. Omdat er maar een jaar tussen de twee heren zit hebben ze een half jaar samen gezwommen. Heel handig! En wat ben ik blij dat ik er vanaf ben .
Nu gaan ze in de vakantie lekker samen zwemmen! En ik heb er best leuke kennisjes aan over gehouden!

Hier zit Benthe sinds een paar maand ook op zwemles, gelukkig gaat m’n man de meest van de keren mee! Ik heb idd een hekel aan die opscheppende moeders en maak vaak een rondje buiten met Youri!

Leuk om dit is te lezen. Ik kan niet wachten tot ons kleintje gaat leren zwemmen!

Leuk artikel, ik ben vaak met mijn oppaskindjes meegeweest naar zwemles, dan had ik niemand anders om te entertainen, maar had ik vaak een tijdschrift of een boek mee genomen! Heerlijk toch een soort van me time.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP