Happy momlife

IMG_4327
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Rainbow Unicorn room make-over part 1

Nu wij zijn verhuisd mochten de kinderen zelf een thema bedenken voor hun kamer. Ik besloot om als eerste bezig te gaan met Sofie haar kamer, omdat ik dit eerlijk is eerlijk een onwijs leuk thema vind. Sofie koos voor het thema Unicorn en ik maakte daar rainbow unicorn van. Het zelfde thema als dat ze bij haar verjaardag gaat krijgen. Super leuk! Omdat het best een drukke periode is pak ik het stapje voor stapje aan en de eerstestappen zijn gezet. 

Ik mocht bij Desenio posters uitzoeken voor in huis en ik begon mijn zoektocht naar posters met posters voor Sofie haar kamer. Bij Desenio heb je posters in allerlei soorten en maten en daarbij kun je ook direct lijsten bestellen. Super handig! Voor Sofie had ik al snel besloten dat ik gouden lijsten wilde hebben. Dit vind ik wel heel erg mooi bij het thema dat ik wil voortzetten passen. De kleur van lijsten was dus snel gekozen. Toen moest ik nog op zoek naar posters. Dit ging gelukkig heel goed. Desenio heeft namelijk ook inspiratie plekken en toen ik unicorn in typte in de zoekbalk kwam ik al snel bij mooie posters uit die helemaal passend zijn en die ze zelf ook als voorbeeld al passen bij elkaar hadden hangen. Misschien niet heel creatief, maar wel heel mooi! Ik koos voor de poster met een wit paar erop (HORSE, POSTERS), Een geometrische unicorn (GEOMETRIC UNICORN) en de laatste posters is eentje met een unicorn Quote erop (UNICORN). Ik vind het zo leuk staan! 

Naast de posters hangt er ook iets anders nieuws aan de muur en dat is Umi! Umi is een Unicorn gemaakt van vilt en staat heel erg vrolijk op de kamer. Ik heb haar bewust hoog gehangen, zodat Sofie er absoluut niet bij kan komen, want Umi is erg kwetsbaar.

Verdere plannen 

Naast de posters en umi zijn er nog meer plannen die ik op korte termijn ga uitvoeren op Sofie haar kamer. Soof heeft een soort van huisjes bed en ik wil er nog bekleding overheen maken. Nu heb ik onlangs mooie regenboog tule gezien en dit wil ik gaan gebruiken om het dakje op haar bed te maken. Ook wil ik nog mooie lampjes op haar kamer hangen, van die sfeerlichtjes en wil ik nog een mooi vloerkleed. Nog genoeg te doen dus. Zodra ik weer wat verder ben zal ik een update van haar kamer laten zien en als ik klaar ben zal ik een roomtour plaatsen.

Shoppen met korting

Ik heb goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar posters voor in het huis. Ik mag als joyfromjoyce.nl een kortingscode van 25% korting aanbieden. Met kortingscode JOYFROMJOYCE profiteer je van 6 tot en met 8 maart van 25% korting op posters (m.u.v. Handpicked posters en lijsten). De posters zijn heel erg betaalbaar en met een kortingscode is het natuurlijk nog leuker. Dus kijk vooral even op Desenio.

Facebook Comments

Share this post