Happy momlife

IMG_1135
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een telefoonhoesje als verzekering

Als ik een nieuwe telefoon koop dan is er één ding zeker. Ik moet een telefoonhoesje om mijn telefoon hebben. Ondanks dat het meestal heel lomp en stom lijkt vind ik het een te groot risico om er geen hoesje om heen te hebben. Niet alleen vanwege de drie kinderen die wel eens mijn telefoon vasthouden, maar vooral vanwege mijn eigen onhandigheid haha! Ik deel de voordelen van het hebben van een telefoonhoesje.

het begint natuurlijk met het beschermen van je telefoon duh! Denk bijvoorbeeld eens aan je nieuwe Iphone 11 max Pro, Dit is een nieuw model, hartstikke duur dan kun je beter kiezen voor hoesjes voor de iphone 11 pro max ipv het risico nemen dat ie valt en kapot gaat. IPhones zijn hartstikke kwetsbaar. Je moet wel goed kijken naar het hoesje, want niet alle hoesjes beschermen je telefoon. Ik kies daarom altijd voor een bumper, deze breekt namelijk de val van je telefoon.

Met een hoesje bescherm je niet alleen je telefoon, maar je maakt je telefoon ook nog eens hartstikke uniek. hoesjes heb je namelijk in verschillende kleuren, printjes en je kunt ze zelfs nog personaliseren met een eigen foto. Als je het echt uniek wilt maken.  Ik wissel regelmatig van hoesje, gewoon omdat ik dat heel erg leuk vind om te doen haha! Zo gaat er binnenkort een kerst hoesje om mijn iPhone.

Wist je trouwens dat een hoesje een hele goedkope oplossing kan zijn voor het verzekeren van je telefoon? Met een goed hoesje heb je namelijk geen telefoon verzekering nodig. En dat scheelt nogal in de portemonnee. Een verzekering kan oplopen tot rond de 10 euro per maand, terwijl je een telefoonhoesje hebt voor nog geen €20,- die hartstikke goed beschermd tegen schade. Met een goed beschermend hoesje is een telefoonverzekering overbodig. Al moet je hem dan nog niet in het water laten vallen natuurlijk.

Zoals ik het zie zitten er veel voordelen aan een hoesje om je telefoon. En waarom zou je het niet doen? Ik ken geen mensen die geen hoesje om hun telefoon hebben. Daarnaast moet ik er niet aandenken dat mijn telefoon beschadigd en is het voor het doorverkopen straks ook veel beter als de telefoon krasvrij is.

Facebook Comments

Share this post