Happy momlife

brandfield 4
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een rugtas onmisbaar als moeder!

Sinds dat Fleur geboren is gebruik ik altijd een rugtas. Ik droeg Fleur veel in de draagzak en daardoor kon ik geen schoudertas om doen. Ik besloot destijds om een rugtas van Fjallraven aan te schaven en dit is mijn beste moeder aanschaf ooit. De tas is inmiddels 5 jaar oud en er is nog niks mis mee. Maar waarom is een rugtas nou zo handig als moeder?

Ik neem altijd een rugtas mee, of ik nu met de kinderen ben of dat ik naar het werk ga ik vind het ideaal. Je gooit hem makkelijk op je rug en je kunt gaan. Ook als ik een middagje ga werken in de bieb bijvoorbeeld neem ik gemakkelijk een laptoptas mee aangezien mijn rugtas ook geschikt is om laptops mee te nemen. Een tas is een magisch gebeuren bij vrouwen, je weet nooit wat ze er allemaal uit kunnen toveren. Natte doekjes, pleisters, drinken, pijnstillers, maandverband en ga zo maar door! In een vrouwentas kun je van alles vinden, maar dan heb je de tas van een moeder nog niet gezien.

Rugzak als luiertas

Toen ik bevallen was van Fleur begon ik met het dragen van mijn dochter. Ideaal want je hebt je handen vrij. Alleen mijn luiertas meenemen was niet zo handig. Ik besloot dat ik een rugtas nodig had en ging voor een mooie praktische rugtas. Er past lekker veel in, kleding, luiers, doekjes en natuurlijk snacks. Aan de zijkant kon ik twee flessen kwijt eentje voor mezelf en eentje voor de kleine. Ideaal!

Dagjes weg

Ook tijdens een dagje weg gaat er altijd een rugtas mee. Bomvol snacks en drinken, maar natuurlijk ook reserve kleding voor de kinderen. Door een rugtas mee te nemen verdeel je het gewicht over je schouders waardoor het minder zwaar is om een hele dag mee te lopen. Ik kies vaak voor een unisex tas, zodat mijn man het ook niet erg vind om af en toe met de tas te lopen. Zo kun je het ook nog eens verdelen en sjouwt niet één iemand de hele dag als pakezel door een park.

Naar het werk

Mijn rugtas gebruik ik ook als ik naar het werken ga. Ik heb hier in mijn lunch zitten, mijn tussendoortjes en mijn fles water. Maar ook de standaard vrouwen dingen kan ik hier in makkelijk meenemen. Ik kies altijd voor een grote rugtas, zodat hij voor alle situaties ideaal is. Met kinderen heb je nooit voldoende spullen bij je toch?

Vaak waterdicht

Een ander bijkomend voordeel van een rugtas is dat het vaak waterdicht is waardoor je ook makkelijk door de regen heen kunt fietsen. In zo’n wispelturig land als Nederland weel heel handig volgens mij.

Maak jij vaak gebruik van een rugtas?

Facebook Comments

Share this post