Happy momlife

img_0204-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een prinsessenfeestje organiseren

Welk meisje wil nu geen prinsessen verjaardagsfeest? Onze kleinste in ieder geval wel! Het is alweer even geleden dat ze dit feestje mocht geven, maar ik wilde toch nog even mijn tips delen. Het is namelijk super leuk om kinderfeestjes te organiseren en samen met Suus Kinderfeeestjes wordt het steeds makkelijker.

Het Begin!

Laat ik beginnen met waar je een heleboel leuke items kunt kopen voor je kinderfeestje. Dit is namelijk bij de webshop van Suus Kinderfeestje. Ze heeft leuke knutselpakketten, leuke speurtochten en de leukste versieringen! Ik heb er voor dit kinderfeestje een aantal items gekregen om het tot een groot succes te maken. Met een aantal spullen vanuit ons huis en vanuit de supermarkt had Fleur een geweldig eerste verjaardagsfeestje!

Verkleden maar

Wanneer de meiden binnen komen beginnen wij met het verkleden! Ik heb alle jurken die wij in huis hadden liggen naar beneden gehaald en opgehangen op een kledingrek. Hier mag de jarige als eerste een jurk uitzoeken en daarna volgt de rest. Zo heb je opeens een huis vol prinsessen!

Cupcakes versieren

Wij begonnen het kinderfeestje met het versieren van cupcakes. Ik had alvast cupcakes gebakken en de versiersels klaar gezet. Zo konden de kinderen zelf lekker aan de slag met de lekkerste cupcakes. Daarnaast heb ik ook nog allerlei lekkernijen op tafel gezet waar ze de hele middag van kunnen snoepen. Ik heb de lekkernijen gekocht die favoriet zijn bij de jarige.

kroon versieren

Daarna is het tijd om de outfit van de prinsessen verder af te maken. Ik had bij Suus een set besteld waar je de leukste kroontjes mee kunt maken. De meiden waren heerlijk bezig en iedereen maakte haar eigen unieke kroon.

Spelletjes of Speurtocht

De bedoeling was dat wij een speurtocht zouden gaan doen, maar het weer was niet zo heel goed dus wij besloten om toch maar wat spelletjes uit de speurtocht te pakken en dit in huis te doen. Zo deden de meisjes een spelletjes waarbij ze kikker een kus moesten geven. Een soort ezeltje prikje maar dan nog leuker! Lippenstift erbij en gaan met die banaan! Buiten tussen de buien door deden wij nog een spelletje op hakken. Ik had de meisjes in twee teams verdeeld en er een estafette van gemaakt. Welk groepje kan het best op mijn hakken lopen? Zo grappig om te zien! Als laatste deden wij nog een spel, zoals stoelendans waarbij de kinderen een appel door moesten geven. Stopt de muziek en heb je de appel? Dan ben je af!

Windmolen versieren

Als laatste activiteit hadden wij het versieren van een windmolen. Dit is een compleet pakket wat ik zelf echt ideaal vind! Met het knutselpakket windmolen kun je eenvoudig met een groep kinderen windmolens versieren met textielstiften. Na het knutselen kunnen de kinderen lekker buiten met hun windmolen spelen en hem mee naar huis nemen om in de tuin neer te zetten. Super leuk en gezellig!

Als afsluiter werden er patatjes gegeten, een groot succes bij de kinderen!

Facebook Comments

Share this post