Happy momlife

Schermafbeelding 2020-03-13 om 12.49.58
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een persoonlijk kraamcadeau

Als er een baby is geboren dan nemen wij vaak een cadeau mee voor de baby, logisch ook want je viert de geboorte van dit kindje. Maar eigenlijk vind ik dat de moeder ook wel een cadeau verdient, want wat een prestatie heeft ze geleverd? Ze heeft een kind op de wereld gezet, soms duurde het lang en ging het moeilijk. En soms ging het snel en was het een fluitje van een cent. Hoe de bevalling ook was het is een hele ervaring en prestatie dat mag beloond worden!

Vaak krijgen pas bevallen vrouwen een heleboel cadeaus voor hun kindje, cadeaus waar ze soms niet eens heel blij mee zijn, omdat het niet hun smaak is. Maar zeg maar eens tegen iemand die veel moeite heeft gedaan dat je het niet mooi vind. Maar waarom zou je niet iets voor de moeder meenemen? Een lekkere douchegel, een verwen moment of een mooi sieraad dat haar helpt herinneren wat voor top prestatie ze geleverd heeft!

Bij My-Jewellery zag ik een hele mooi collectie die perfect als cadeau kunnen dienen na de bevalling of moederdag. Ze hebben namelijk echt een onwijs mooie initiaal ketting. Heel mooi cadeau om te geven of om te krijgen met de letter van je pasgeboren baby. Ze hebben hem in een heleboel modellen waardoor deze letter ketting voor iedereen wel geschikt zijn.

Naast mooie kettingen hebben ze ook hele mooie ringen. Ik draag qua sieraden eigenlijk alleen maar ringen en eigenlijk alleen maar ringen die ik van Ro heb gehad. Lief hé? Maar naast de ringen hebben ze ook armbandjes in veel soorten, maten en vormen en zelfs oorbellen. Voor iedere nieuwe mama is dus wel een passend sieraad te vinden.

Ook leuk voor moederdag!

Natuurlijk is dit cadeau ook leuk om te geven aan je moeder met moederdag. Een ketting met je eerste letter zal je moeder vast en zeker blij mee zijn! Ze wordt dan iedere dag herinnerd aan wat voor top mens ze op de wereld heeft gezet. Ha nee gekheid, ik vind het een leuk cadeau om te geven en eigenlijk kan je altijd wel een moment bedenken om zo’n mooi persoonlijk cadeau te geven.

Facebook Comments

Share this post