Happy momlife

img_4196
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een nieuwe trampoline, hier letten wij op

Zo’n 6 jaren geleden kregen de kinderen van ons een trampoline, geen grote eentje van 183cm maar prima voor wat ze er destijds op deden. Inmiddels zijn onze kinderen aardig gegroeid en is het aardig verandert qua wat ze doen op de trampoline. Daarnaast is de rand na 6 jaren intensief gebruiken ook wel een beetje af dus wij hebben de kinderen een nieuwe trampoline beloofd. Eentje waar ze salto’s op kunnen maken en handstandjes op kunnen doen.

 

Aangezien je niet vaak een trampoline koopt is het een goed idee om goed na te denken over ja aankoop. Waar moet je op letten? Aangezien wij inmiddels al eentje hebben uitgekozen kan ik je in ieder geval vertellen waar wij op hebben gelet bij de aanschaf van een nieuwe trampoline.  De vorige trampoline kochten wij klein omdat er weinig ruimte was. Nu hebben wij ruimte genoeg voor een trampoline in het hoekje voor de kinderen. Wij begonnen met het op een rij zetten van de wensen. Hierbij gaven wij antwoord op de volgende vragen:

  • Waar moet jij komen te staan? Bij ons komt hij achter in de tuin op het gras wat op dit moment aan het groeien is. 
  • Welke afmeting past daar? Wij hebben gekozen voor een trampoline tussen de 2,50 m en 3,0 m. Dan hebben ze meer ruimte en hij is niet gelijk mega groot. Daarnaast is een grotere trampoline ook veiliger. Kinderen komen minder snel op de rand terecht en ze kunnen er gemakkelijk met meerdere kinderen tegelijk op. 
  • Willen wij een ronde of een rechthoekige? Wij hebben gekozen voor een ronde trampoline dat heeft overigens ook met de prijs te maken. Een rechthoekige betaal je heel veel meer voor. Wel handiger als je echt van die turn kindjes hebt die hele dagen op de kop staan. 
  • Met of zonder veiligheidsnet? Bij ons komt er zeker weten een veiligheidsnet om de trampoline heen. Ik vind het anders te gevaarlijk. 
  • Wel of niet ingraven?  Wij laten de trampoline gewoon op poten staan, ik vind dit een fijner idee. Iedereen om ons heen die wel eens een trampoline breuk heeft gehad, heeft dit gehad met een ingegraven trampoline. 
  • Garantie en service – Ik vind het belangrijk als er een goede service en garantie je wilt gewoon dat dingen goed opgelost worden als het niet in orde is. 
  • Heeft hij goede recensies – Bij dit soort aankopen vind ik het zelf fijn als er goede recensies zijn. Het is toch een grote aankoop en iedereen wil er plezier van hebben. 

Door het beantwoorden van deze vragen waren wij er snel uit dat het een ronde trampoline gaat worden van het merk Salta. Hier hadden wij de vorige ook van en dat was erg goed bevallen. Goede kwaliteit, geen roest alleen de rand die gewoon af is na 6 jaren in weer en wind staan. Dikke vette aanrader dus! Wanneer hij binnen is zullen jullie hem zien in onze tuin update.

hebben jullie een trampoline in de tuin? Zo ja wat voor één en hoe groot is hij?

 

 

 

 

Facebook Comments

Share this post