Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een nieuwe planner voor een succesvol jaar! + WIN!

ik ben echt één van de meest chaotische mensen die je misschien wel kent. Maar mijn agenda en lijstjes zijn altijd mega geordend. Vanwege mijn drukke leven, moeder van drie, mijn twee blogs, een social leven en alle andere plannen die ik heb is het belangrijk om een goede agenda te hebben. Sinds dit jaar gebruik ik de Purpuz Planner. Deze mocht ik reviewen en bevalt onwijs goed dat ik dit natuurlijk wel met jullie moet delen.

Hiervoor maakte ik gebruik van de Mascha Planner, maar de Purpuz Planner is uitgebreider waardoor ik het voor mijn blogs en alle andere plannen ook meer aan heb. Daarnaast staan de data’s al ingevuld en dit moest ik bij mijn oude planner allemaal zelf doen. Wat ik ook handig vind is dat ik per uur kan invullen wat ik moet doen, wil doen of welke afspraken ik heb.

Hoe werkt de Purpuz Planner?

De Purpuz planner helpt je bij het stellen van je doelen. De planner zorgt er voor dat je doelen goed kunt uitschrijven en je kunt er een passende tijdpad voor maken om je doel zo te bereiken. Deze tijden kun je direct blokkeren in je agenda. Ik moet hier nog voor gaan zitten, dit wil ik namelijk gaan doen voor mijn fotografie. Ik heb inmiddels al meerdere aanvragen binnen dat ik er ook echt doelen mee wil gaan stellen. Aan het einde van elke maand ga je reflecteren. Zo kun je zien of je doelen hebt behaald, waarom wel en waarom niet om weer mee te nemen in je nieuwe maand. De planner werkt zeer motiverend.

Wat vind ik van de planner? 

Ik vind de Purpuz planner een hele fijne en overzichtelijke planner. Je kunt er veel in kwijt en je kunt vele extra dingen in kwijt. Zo noteer je elke week een weekdoel, maar ook dagelijks een doel. Ook kun je dagelijkse groei of overwinningen noteren. En ik moet zeggen dat dit erg motiverend werkt. Onderaan kun je to-do’s noteren. Zakelijk en Privé. Ik maak hier veel gebruik van, vooral wanneer iets niet op een bepaalde dag af moet. Als je zakelijk wilt groeien is de planner echt een aanrader. De agenda is stevig en het papier schrijft lekker.

WINNEN!

In samenwerking met Clen van Purpuz Planner mag ik één weggeven! Hoe tof is dat? En hoe heerlijk om het jaar zo te beginnen. Wat moet je doen om te winnen?

♥ Volg mij op Instagram of Facebook
♥ Laat een reactie achter onder dit bericht zodat ik weet dat je mee doet.

De winactie loopt t/m 8 januari. De winnaar krijgt van mij een bericht.

Facebook Comments

Share this post