Happy momlife

nieuwe iphone
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een nieuwe iPhone of toch Sim Only

Ik mag al een tijdje mijn abonnement verlengen maar doe dit elke keer niet. Mijn huidige telefoon is nog goed en het is niet nodig om een nieuwe in huis te halen. Ik heb dan ook lang getwijfeld of ik wel een nieuwe telefoon moet uitzoeken of dat ik moest gaan voor Sim Only, ik kwam namelijk een heleboel goede sim only abonnementen tegen.

De voordelen van Sim Only zijn simpel. Je betaalt veel minder per maand en zo kun je dus flink besparen op je telefoonkosten. Besluit je tussendoor toch over te gaan op een abonnement met telefoon dan kun je een Sim Only makkelijk opzeggen. Bij verschillende aanbieder kun je hier bijvoorbeeld voor kiezen. Je betaalt dan een paar euro meer en hebt meer flexibiliteit. Nog een groot voordeel van Sim Only is geen BKR registratie door een telefoon die duurder is dan 250 euro.

Maar er zijn ook nadelen. Is je iPhone bijvoorbeeld echt af  dan is het een flink bedrag om dit in één keer te gaan betalen. Een telefoon maandelijks af betalen klinkt een beetje gek natuurlijk, maar is voor sommige mensen en in sommige situaties wel handiger. Maar als je het geld hebt liggen of je oude telefoon is nog in goede staat dan zal ik zeggen; ga voor Sim Only.

Toch voor een nieuw toestel gaan?

De vorige keer toen ik mocht verlengen,, liet ik mijn refurbished iPhone vallen. Toen kwam er een nieuwe voor mij binnen. Ik maak veel en graag foto’s met mijn iPhone en inmiddels was de camera niet zo best meer. En ook liep de telefoon steeds vaker vast. Tijd voor een nieuwe telefoon dus. Inmiddels heb ik de iPhone 11 in mijn bezit en ben ik hier heel blij mee. Een goed toestel met een lange batterij duur, maar vooral ook een goede camera. Als blogger helemaal niet onhandig dus! Ik ben heel blij met mijn iPhone. Ik heb er een goed stevig beschermhoesje om heen en hoop dat hij het komend jaar goed mee gaat! Daarna zien we wel weer..

Er zitten veel voordelen en nadelen aan een Sim Only abonnement. Ik ben zelf voorstander van Sim Only maar soms heb je niet de middelen om een flink bedrag voor een telefoon neer te leggen. Dan is het toch fijn dat je bij je telefoonabonnement een telefoon kan uitzoeken.

Facebook Comments

Share this post