Happy momlife

pexels-photo-2950003
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een nieuwe huis?

Een nieuwe woning staat voor mij op de planning. Ik woon hier nu 6 jaar, trouwe volgers weten dat dit voor mijn doen best langs is. Maar na mijn scheiding heb ik iemand ontmoet waarmee ik een toekomst wil opbouwen. Daarbij hoort dus een nieuw huis, een thuis voor ons alle 6.

black home area rug

Als je gaat verhuizen heb je vaak wel wat wensen, nu is de huizenmarkt hier in het Noorden nog flink waardeloos dus we moeten goed kijken naar onze wensen. Op dit moment is de oppervlakte en de locatie het meest belangrijk. De rest kunnen wij verbouwen. Maar toch hé als ik heel eerlijk ben heb ik wel een paar wensen.

Een keuken

Voor mij is een keuken heel belangrijk. Ik hou van koken en in mijn huidige keuken kan ik mij niet helemaal uitleven. Ik heb gewoon ruimte nodig in mijn keuken en daarnaast is mijn wens om een grote leef keuken te hebben er nog steeds. Een plek waar wij gezamenlijk kunnen eten, werken en leven. Ook wil ik heel graag weer recepten met jullie delen, alleen heb ik daarvoor in mijn huidige keuken te weinig licht. Ik wil in een nieuwe keuken dan ook een dimbare wandlamp. Een wandlamp keuken kun je overal ophangen in je keuken, zodat je op meerdere plekken goed licht kunt hebben.

Voldoende slaapkamers

Met 4 kinderen en 2 volwassene heb je gewoon voldoende slaapkamers nodig. Iedereen moet een eigen kamer hebben, een eigen plek om terug te trekken. Nu hebben wij wel al gezegd dat een huis dit niet direct hoeft te hebben. Als er een mogelijkheid is om een kamer er bij te bouwen dan is dit ook prima. Er zijn weinig huizen die voldoende slaapkamers hebben, dus verbouwen is geen probleem.

Ruimte om het huis

Ik heb al een aantal mooie huizen gezien, maar eigenlijk voldoen ze elke keer net niet aan mijn verwachtingen. Ik wil namelijk geen kleine postzegel tuin. Ik wil een tuin met lekker veel ruimte voor Max, maar ook voor alle kinderen en een moestuin. Een plek waar de kleinsten kunnen klimmen en klauteren en waar de grootste met zijn vrienden kan chillen bij een kampvuur. Misschien moet ik toch overwegen om op een boerderij te wonen.

Facebook Comments

Share this post