sponsored stories

Een nieuwe broek voor Papa

Aanstaande zondag is het Vaderdag en naast een paar zelfgemaakte cadeaus en een lekker ontbijtje doen wij er eigenlijk niks aan. Toch mochten wij Robert verrassen met nog een cadeautje. Aron, Sofie en ik mochten namelijk een leuke fashion item uitzoeken voor Robert bij Adam

Robert kon wel iets nieuws in zijn kast gebruiken en samen met de kids bekeek ik de collecties.Er is genoeg te vinden bij Adam en dit maakte het kiezen niet echt makkelijk. Robert had de laatste tijd al wel eens vertelt dat hij weer vaker polo’s wilde dragen, nieuwe overhemden nodig was en dat hij ook een nieuwe broek kon gebruiken. Tja en wat moeten wij dan kiezen?

broek 3

Eerste wilde ik een overhemd uitzoeken voor hem, maar dit vind ik nog best lastig om voor hem te kopen. Een overhemd moet namelijk mooi zitten en ook enigszins een beetje aansluiten. Ro heeft een bijzonder figuur vind ik en het leek mij dus niet handig om voor een overhemd te gaan. Ik vind het namelijk altijd teveel gedoe om iets terug te sturen. En dat is natuurlijk hartstikke zonde. Daarom besloot ik niet voor een overhemd te gaan.

broek 2

Een broek

Toen Robert thuis kwam met alweer een kapotte broek wist ik wat ik voor hem kon gaan uitzoeken; een broek. Ik besloot een jeans uit te zoeken en ik kwam uit bij het merk Vanguard. Mooie basic broeken met een goede pasvorm. Na een korte zoektocht in zijn huidige broeken ontdekte ik welke maat hij moest hebben en ik hoopte dat de broek daadwerkelijk de juiste maat was. Toen hij binnenkwam mocht Robert hem van ons direct uitpakken en natuurlijk aantrekken. Ik hoopte dat hij zou gaan passen en gelukkig was dit zo. De broek heeft een goede en mooie pasvorm en in de maat zit hij precies zoals zijn andere broeken. Een groot succes dus! Wij hebben een nieuw merk ontdekt die heel goed en mooi zit bij Robert.

Een nieuw extra cadeautje voor vaderdag die ook nog eens heel leuk staat. 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Bodil

  Leuk! Zo krijgt mijn man dit jaar, naast iets lekkers en mooie knutsels van de meiden, een nieuw tshirt! 🙂

  13/06/2016 at 4:37 pm
 • Reply Jessica

  Wat fijn om een nieuwe broek te krijgen voor vaderdag! Mooi cadeau waar je echt iets aan hebt

  15/06/2016 at 10:30 pm
 • Leave a Reply