Happy momlife

shutterstock_717830713
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een nieuwe badkamer dit zijn mijn wensen

Een nieuwe badkamer wie wil dat nou niet? Wij hebben inmiddels al zoveel verschillende badkamers gehad dat ik wel duidelijk weet wat ik wel en niet wil in een nieuwe badkamer.

Een dubbel wasbak 

Dit vind ik dus echt ideaal hé, handige dubbele wastafels. Daarbij natuurlijk wel twee lades waar wij apart van elkaar onze badkamer zooi in kunnen bewaren. Ieder heeft zijn eigen plekje bij de wasbak en je kunt zelfs met twee personen tegelijk je klaar maken voor de dag of nacht. Ons huidige huis heeft 2 wasbakken en dit vind ik echt handig. Maar met één kunnen wij ons ook prima reden hoor.

Geen bad

Wie volgt mij al langer dan 2 jaar? Dan weet je waarschijnlijk ook dat ik heel graag een bad wilde hebben. Nou in onze laatste huizen hebben wij een bad gehad. In het eerste huis heb ik er zwanger regelmatig in gezeten, maar in ons huidige huis heb ik er 2 keren in gezeten. Dit komt mede doordat de stop die bij het bad zit niet goed werkt en het bad langzaam leeg loopt.

Een ruime douche

Dit is toch wel heel prettig hoor, een douche waar je lekker de ruimte hebt om te bewegen, maar ook is afgeschermd. Een helemaal natte badkamer vind ik niet zo fijn. Daarnaast is het natuurlijk fijn als je badkamer leidingen goed werken en dat is bij ons op dit moment niet zo. Wij kunnen max 5 minuten douchen en dan stroomt de heleboel over. Staat de wasmachine aan? Dan kunnen wij er nog een paar minuten afhalen. En dat is voor mensen die van douchen houden niet fijn, wel goed voor het milieu trouwens.

Een harde straal 

Oh god ik ga nog even klagen hoor, maar die douche hier heeft echt te weinig druk voor mij. Het is een straal die je amper voelt terwijl ik, als ik ga douchen, er echt van hou om een flinke stevige straal op mijn lijf te hebben. Ik hoop dat dit in een nieuw huis wel zo gaat zijn.

Opbergruimte

Ik vind het ook fijn als er nog wat opbergruimte is in de badkamer. Voor de handdoeken en mijn big ass voorraad met verzorgingsproducten. Ik koop dit namelijk altijd groot in, soort van jaar voorraad haha! Daar moet dus ook ruimte voor zijn.

Facebook Comments

Share this post