Happy momlife

Richmond Interiors | Butter 17 | 1713 GM Obdam | +31 226 451635 | www.richmondnteriors.nl | sales@richmondinteriors.nl
Foto van Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een me-time hoekje op de slaapkamer

SInds ik aan het werk ben vind ik het heel belangrijk dat ik voldoende me time heb. Ik wil uitgerust zijn voor de kinderen en ik wil ontspannen zijn, want wanneer je ontspannen bent zit je veel lekkerder in je vel. Vroeger voordat ik 3 kinderen had las ik onwijs veel boeken, en met veel bedoel ik ook echt veel. Na de komst van Fleur 4 jaren geleden is dit helemaal weggevallen. Inmiddels lees ik alweer wat boeken, maar voornamelijk nog via Storytel als luisterboeken. Nu wil ik wat veranderen op onze slaapkamer, om zo hopelijk weer wat meer te gaan lezen.

Richmond Interiors | Butter 17 | 1713 GM Obdam | +31 226 451635 | www.richmondnteriors.nl | sales@richmondinteriors.nl

Nu onze kinderen een stuk ouder worden krijgen wij ook veel meer tijd voor ons zelf terug. Ze spelen overdag op hun kamers, of knutselen aan de eetkamer tafel of ze spelen natuurlijk buiten. Op dat soort momenten, wanneer de huishouding gedaan is kan ik prima een boek lezen. Want dat eeuwige gescroll op social media moet maar eens klaar zijn.

Op onze slaapkamer wil ik een leeshoekje gaan maken, met mooie Richmond stoelen waar ik mezelf lekker in kan nestelen met een goed boek of een nieuwe ereader. Mijn voorkeur heeft Velvet stoelen, omdat ik dit goed vind passen bij onze slaapkamer, en het is zo lekker zacht en ik ben dol op zacht! Ik twijfel nog of er 1 of twee stoelen komen te staan en er moet natuurlijk een voetenbankje bij, zodat ik geen koude voeten krijg. Ik zie het al helemaal voor me. Naast mijn bed staat momenteel een kast. Dit is eigenlijk een verzamelplek voor troep dus die moet de kamer uit. In plaats van de kast wil ik dan één of twee stoelen neer zetten, zodat ik me kan terug trekken op de kamer. Een mooie leeslamp er bij en dan moet het wel wat worden denk ik.

Het moet ook een lekker plekje worden waar ik met één van de kinderen even kan zitten om te lezen. Sofie is net als ik altijd was een echte boekenwurm en wil zo graag, zoveel mogelijk leren lezen. Fleur laat zich graag voorlezen en Aron moet ik soms even weer laten weten dat lezen heus wel leuk is. Door hier een speciaal plekje voor te creëren hoop ik dat ze allemaal nog sneller een boek zullen pakken. Want lezen is goed en knus, helemaal in de herfst!

Facebook Comments

Share this post