Happy momlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een matras huren Club 9 sleepservice + kortingscode

Sinds onze laatste verhuizing een jaar geleden klagen wij beide over rugpijn en andere klachten na een nachtje slapen. Niet heel ideaal en wij dachten dat het nog niet nodig zou zijn. Onze oude matrassen waren immers nog geen 3 jaar oud. Een matras kan gemiddeld 5 jaar mee gaan daarna is het tijd om hem te vervangen voor een nieuwe. Want eigenlijk hé als je er over nadenkt is een matras best een vies ding. Je verliest ’s nachts veel vocht en daarnaast gebeuren er vast ook andere dingen op het matras. Ook je huid is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de conditie van je matras in de gaten te houden. Iets wat je snel vergeet. Gelukkig bestaat daar de Sleepservice van Club 9. Wij hebben nu 2 maanden het matras getest + ik heb een mooie kortingscode voor je!

Slaap is belangrijk

Het laatste jaar hebben wij een pittig jaar gehad. Wij hadden veel tegenslagen en moeilijke momenten en brachten meer tijd in bed door dan ons lief was. Op zulke momenten merk je pas echt hoe fijn het is om een goed matras te hebben. Voordat wij ons nieuwe matras kregen sliepen wij echt bagger. Een matras van 3 jaar oud wat een ellende was dat. Maar een goed matras kost flink wat geld, en tja dat heeft niet iedereen standaard liggen. Daarnaast zit je niet iedere vijf jaar op zo’n grote uitgave te wachten.

Een matras leasen via de sleepservice van Club 9

Met de sleepservice van Club 9 kun je een goed passend matras leasen. Je bent niet in één keer een heleboel geld kwijt,  je betaalt iedere maand een vast bedrag in een periode van 5 jaar. Het bedrag varieert per matras, maar je hebt er al eentje voor €9,99 per maand. Wij hebben een matras van 180×210 en hier zou je dan €18,99 per maand voor betalen. Naast verschillende afmetingen heb je ook drie verschillende soorten matrassen. Je hebt een zachte, gemiddelde en een hard matras. Een matras mag je 100 dagen proberen, oftewel je mag er op proefslapen. Na de vijf jaar wordt je matras kosteloos opgehaald en brengen ze je weer een nieuw matras. Ideaal toch?

Kortingscode: Met mijn kortingscode ED3F-FJFL-MYUC krijg je 10% korting als je een matras gaat leasen via de sleepservice van Club 9

Onze ervaring met de sleepservice van Club 9

Nadat wij al een hele tijd op een slecht matras hebben gelegen, waren wij echt toe aan een nieuw matras. Wij zijn allebei draaiers waardoor de keus voor ons matras snel gemaakt was. Daarnaast wilde ik nu wel eens een matras proberen die uit één stuk bestond ipv twee losse matrassen. Het matras kwam in een doos binnen waarin hij vacuümverpakt zat. Zodra je het plastic openknipt ontpopt je matras tot een dik, zwaar en stevig matras. Bizar haha en super leuk om te zien. Binnen enkele minuten heb je een goed matras klaar liggen. Je moet hem nog 8 uur laten rusten om goed op te ontpoppen en daarna kun je er op slapen.

Hoe slaapt het matras van Club 9?

Wauw wat een fijn matras! Doordat wij al lang op een matras hadden geslapen die niet goed was moesten wij de eerste nachten wel even wennen. Maar al snel hadden wij door hoe fijn dit matras is. Hij blijft goed op z’n plek liggen, gaat in het midden niet hangen en ligt gewoon lekker. Daarnaast hebben wij gemerkt dat hij in de zomermaanden lekker koel blijft. Perfect voor iemand die het al snel warm heeft en hierdoor niet meer kan slapen.

Wij vinden het echt een aanrader. Het is ook nog eens een goede manier om een beetje aan het milieu te doen! Club 9 haal het matras namelijk na 5 jaren weer op in plaats van dat je hem zelf naar de milieustraat moet brengen. Ze werken aan een manier om de matrassen volledig te recyclen. Wij kunnen de sleepservice van Club 9 aanraden. De kosten zijn verdeeld over een langere periode, ook wanneer je een moment minder te besteden hebt kan dit een goede aanrader zijn. Normaal zal ik abonnementen niet aanraden maar in dit geval wel. Slaap is zo belangrijk voor je welzijn daar wil je geen consessies voor maken, daarnaast ben ik geen voorstander van tweedehands matrassen, omdat iemand 2 liter vocht per nacht verliest en een heleboel huidschilfers.

Nu nog nieuwe kussens en dan kunnen wij weer een aantal jaren lekker slapen!

Je kunt hier lid worden van de sleepservice van Club 9. Gebruik mijn code ED3F-FJFL-MYUC voor 10% korting!

Facebook Comments

Share this post