Happy momlife

greetz 3
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een kerst verrassing versturen!

Nog een week en dan zit iedereen al aan de kerst borrel toch? Dit is echt mijn favoriete tijd van het jaar. Lekker eten, gezellig samen zijn en de sfeer die bij de dagen hoort. Ik hou er van. Naast deze dingen horen cadeautjes er voor ons ook bij. Ik ben namelijk groot geworden met de kerstman. Geen zin om te shoppen? Of misschien wel niet de tijd om langs te gaan bij die ene vriendin aan de andere kant van het land? Dan heb ik een paar leuke en lekkere kerst tips in samenwerking met Greetz voor je.

Kerstdonuts

Kerst en lekker eten horen bij elkaar. Vanaf 1 december ben ik dan ook echt minder streng voor mezelf en mag ik best eens iets lekkers. Greetz denkt hier goed in mee, want ze hebben echt hele lekkere kerstdonuts in hun assortiment, speciaal voor de kerstdagen. Gevulde met jam of chocolade en een heerlijke laag frosting met de nodige sprinkles. Mmm of wat dacht je van de kokos variant? Zeker een aanrader. Wij hebben ze stuk voor stuk geproefd en ze zijn allemaal even lekker!

Een kaartje

Om het cadeautje nog persoonlijker te maken kun je bij Greetz ook de leukste kerstkaartjes vinden die je los kunt versturen, maar ook bij je cadeautje. Ik verstuurde het bovenstaande kaartje, is hij niet leuk? Je kunt kiezen uit standaard kaartjes of zelf eentje maken met een leuke foto bijvoorbeeld.

Rituals 

Heel eerlijk? Ik heb geen ervaring met Rituals, maar mijn vriendinnen zijn er allemaal dol op. Daarom denk ik dan ook dat dit echt een geschikt cadeau is voor vrouwen en ook voor mannen. Je hebt pakketten in diverse formaten. Zo heb je eentje met mini’s, wat ik zelf altijd wel handig vind om te krijgen (handig voor in de toilettas). Ik ontving een pakket met fullsize producten, ook super fijn en het ruikt allemaal zo lekker!

Naast deze cadeaus heb je nog een heleboel leuke, lekkere en mooie cadeaus bij Greetz.

Facebook Comments

Share this post