Persoonlijk

Een kapper thuis + win een make-over!

Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie op facebook. Normaal ben ik hier niet van, maar mijn haren laten verven bij de kapper deed ik voor het eerst en het laatst toen ik vijf jaren geleden ging trouwen. Daarbij had ik ook wel behoefte aan een fijne behandeling voor mijn haren. 

Tijdens de kerstdagen kreeg ik een berichtje van Charon dat ik had gewonnen, super leuk! Ik had een knip en verf beurt gewonnen en mijn haar kon het ook wel gebruiken. Charon ken ik al een tijdje. Vlak voor ik zwanger raakte van Aron danste ik in een wedstrijdteam waar Charon ook in zat. Het was dus erg leuk om elkaar weer een keer te zien en te spreken. Ik wist niet zo goed wat ik met mijn haar wilde, maar eigenlijk wilde ik het nu wel echt een kaar laten groeien. Om mijn haren te laten groeien moet ik echt met regelmaat naar de kapper toe, maar dit is voor mij moeilijk te plannen. In het weekend besteed ik mijn tijd liever anders en door de weeks heb ik altijd de meisjes en wil ik niet iemand vragen op te passen, omdat ik zo nodig mijn haren moet laten doen. Een thuiskapper is dus een goede oplossing. Ik kan de afspraak door de weeks plannen zonder dat ik oppas nodig heb. Charon is namelijk thuis kapster en komt op afspraak bij je thuis. Heel handig! Ze heeft alle spullen bij zich die ze nodig heeft en kan zo je haren weer helemaal in orde maken.

Ik liet aan Charon over wat er met mijn haren ging gebeuren en in goed overleg zijn wij dan ook tot een sper resultaat gekomen. Geen plukken van mijn haren af, mar alleen de puntjes en over 6 a 7 weken komt ze weer om het bij te werken en misschien mijn haren wat lichter te maken voor de lente. Naast haren blijft Charon zich ontwikkelen, zo kan ze ook gellak zetten en wenkbrauwen epileren en verven. Regelmatig zie ik op facebook voorbij komen dat ze weer een nieuwe opleiding heeft behaald en ik vind het mooi om te zien dat iemand zich in zijn/haar vak blijft ontwikkelen. Volgende week komt ze de haren van de kinderen doen, zoals je wel kunt merken heb ik het als heel prettig ervaren.

 

WINNEN! 

In samenwerking met Char’s HairNails & Beauty mag ik een make-over weggeven. Je krijgt dan een knipbeurt en Charon zal je haren verven. Charon haar werkomgeving is best ruim, maar je moet denken aan de omgeving Noord- Nederland richting Emmen, Groningen en alles wat er tussen zit. Mocht je twijfelen of je te ver weg woont dan mag je ons altijd even een berichtje sturen. Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de facebookpagina van Char’s HairNails & Beauty
 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce
 • Laat in een reactie weten waarom jij kans wil maken op de make-over of waarom jij hem iemand gunt.

Charon en ik zullen uit de deelnemers samen een winnaar kiezen en deze zullen wij bekend maken op 14 maart 2018 op onze facebookpagina’s.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply elisabeth maria martina

  make my day wat een megamooie give away daar maak je me altijd helemaal happy mee

  08/03/2018 at 12:32 pm
 • Reply Kim

  Ik zou hem heel graag willen winnen. Na mijn bevalling ben ik wel toe aan een make-over! Kan ik helemaal fris en herboren weer naar het werk over een maandje.

  08/03/2018 at 2:51 pm
 • Reply tamara

  Niet voor mijzelf, maar voor mijn zusje SharonaLaura Waylon. bevallen van haar 1e kindje en dan is een make over toch leuk om te krijgen als kersverse moeder♡♡♡

  08/03/2018 at 3:06 pm
 • Reply Karin van marwijk

  Ik wil graag voor mij zelf winnen.ben er echt aan toe dat mijn haren ook geknipt en een kleurtje krijgt ..lekker weer fris voor de lente

  08/03/2018 at 6:23 pm
 • Reply Jessica

  Ik zou graag winnen voor mezelf. Slikte al heel wat jaren antidepresiva en zware pijnstillers. Hier ben ik nu eindelijk vanaf. Wat ook moest ivm kinderwens. Een mooie nieuwe start voor mezelf. En heb altijd al een make over gewilt

  09/03/2018 at 9:43 am
 • Reply Lieke van Veen

  Leuk, maar ik gun het iemand anders!
  Hier in de buurt ga ik vaker naar een kapsalon die ook kappers opleidingen aanbied en daar wordt je dan gratis geknipt!

  09/03/2018 at 5:46 pm
 • Leave a Reply