Comments (5)

Wat een mooi jurkje! Ons meisje draagt ook veel jurkjes en rokjes.. behalve bij opa en oma. Die hebben een stenen vloer waar ze maillots en leggings kapot kruipt omdat ze nog niet loopt, en op de een of andere manier word ze daar altijd erg vies. Dat vind ik dan weer zonde van de leuke (dure) jurkjes.

Prachtig jurkje. Heb twee meiden. Op een dag besloot mijn oudste dochter dat ze alleen nog maar leggings, maillots, jurkjes en rokjes wilde dragen. Met (spijker)broeken hoef ik echt niet aan te komen…..
Nu heeft mijn jongste dochter van 3 dit ook gekopieerd. Dag leuke broekjes …….

Lief jurkje! Leuk die strikjes erop.

Wat een leuk jurkje! Maar die schoentjes vind ik ook te gek…!!!!!! En waar, jurkjes staan haar veeeel beter! Maar, als ze straks rond kan rennen kan dat ook zomaar ineens anders zijn:) het is ook maar net waar je aan gewend bent.

Schattig hoor! Als ik een meisje zou krijgen zou ik me he-le-maal suf shoppen aan jurken, haha. Ik vind het altijd zo lief staan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP