Kids fashion Meisjeskleding

Een jurken meisjes

Van Sofie heb ik echt een jurkenmeisje gemaakt. Af en toe heeft ze een broekje of een legging aan en dan denk ik: “Dit is het niet”, het is zelfs een keer zo erg geweest dat ik haar niet herkende op het kinderdagverblijf. Sofie had namelijk die dag voor het eerst een broek aan en ik kijk altijd naar haar maillot of legging. 

De spijkerbroek

Een tijdje terug kocht ik een spijkerbroek bij de HEMA, een skinny model stond op de verpakking. Ik dacht dat dit Sofie wel zal staan en nam hem mee naar huis. De dag erna trok ik hem bij haar aan en wist ik het zeker; Sofie is een jurken meisje. Het stond haar gewoon echt niet en ze heeft hem sindsdien ook niet weer aan gehad. Hij ligt ergens achter in de kast voor noodgevallen.

le chic 1

Jurkjes

Toen ik net wist dat er een meisje in mijn buik groeide shopte ik het eerste jurkje. Of beter gezegd; de eerste jurkjes. Want niet alleen ik, maar ook Robert is dol op jurkjes voor Sofie. Dagelijks trekken wij een jurkje van haar stokken af, en voor elke dag hangt er ook wel een nieuw jurkje. Waaronder het nieuwe jurkje dat Sofie van Le Chic kreeg.

le chic 2

Le Chic

Sofie ontving een Le Chic jurkje met korte mouwen met blauwe en witte strepen. En wie zegt dat blauw voor jongens is moet maar eens in Sofie haar kledingkast kijken. Een groot deel is namelijk blauw. Het jurkje is van een lekker stofje en heerlijk om komende zomer ook nog te dragen. Aan de bovenkant van het jurkje zitten strikken en glimmende hartjes en sterretjes. De kleding van Le Chic valt wat langer waardoor Sofie er nog langer plezier van kan hebben. Naast het jurkje kwam er ook een bijpassende legging binnen met mooie bloemen aan de onderkant. Je kunt het jurkje prima combineren met een leuke bolero voor de koudere dagen. Dit jurkje is te koop in maat 62 t/m 92

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Nathalie

  Wat een mooi jurkje! Ons meisje draagt ook veel jurkjes en rokjes.. behalve bij opa en oma. Die hebben een stenen vloer waar ze maillots en leggings kapot kruipt omdat ze nog niet loopt, en op de een of andere manier word ze daar altijd erg vies. Dat vind ik dan weer zonde van de leuke (dure) jurkjes.

  30/04/2016 at 8:04 am
 • Reply Alyt

  Prachtig jurkje. Heb twee meiden. Op een dag besloot mijn oudste dochter dat ze alleen nog maar leggings, maillots, jurkjes en rokjes wilde dragen. Met (spijker)broeken hoef ik echt niet aan te komen…..
  Nu heeft mijn jongste dochter van 3 dit ook gekopieerd. Dag leuke broekjes …….

  30/04/2016 at 9:42 am
 • Reply Simone

  Lief jurkje! Leuk die strikjes erop.

  30/04/2016 at 10:17 am
 • Reply Carmelina

  Wat een leuk jurkje! Maar die schoentjes vind ik ook te gek…!!!!!! En waar, jurkjes staan haar veeeel beter! Maar, als ze straks rond kan rennen kan dat ook zomaar ineens anders zijn:) het is ook maar net waar je aan gewend bent.

  30/04/2016 at 11:13 am
 • Reply Marije

  Schattig hoor! Als ik een meisje zou krijgen zou ik me he-le-maal suf shoppen aan jurken, haha. Ik vind het altijd zo lief staan!

  30/04/2016 at 10:53 pm
 • Leave a Reply