Happy momlife

brandfield 4
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Een Fjällräven is ideaal als luiertas

Een luiertas kopen heb ik bij alle drie de kinderen weer een ramp gevonden. Ze zijn meestal heel truttig en diegene die je bij een kinderwagen zelf kunt kopen vind ik gewoon niet mooi. Praktisch zullen ze zeker zijn, maar daarom hoef ik het nog niet mooi te vinden. Daarbij gebruik mijn draagdoek en draagzak meer dan mijn kinderwagen en dan is een schoudertas absoluut niet handig. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe luiertas die ik ook mee kan nemen als ik Fleurtje draag kwam ik uit op een Fjällräven rugzak.

Een rugtas is gewoon veel praktischer als je draagt.  Je kunt je kleintje op je buik dragen en daarna je rugtas op je rug hengelen om de benodigdheden voor je kleintje mee te nemen. Een Fjällräven rugtas is lekker ruim en heeft meerdere vakjes. Eén groot vak, aan de voorkant een klein vakje en aan beide weerskanten heb je nog ruimte om een fles neer te zetten. Bijvoorbeeld een fles voor je kleintje een waterfles voor jezelf. Ik kan er alles in kwijt dat ik nodig heb voor de beide meisjes op een dag. Hij is groot genoeg dus.

Wat ik zelf zo leuk vind aan de Fjällräven zijn de leuke diverse kleuren die ze aanbieden. Ik koos voor een zwarte, omdat ik hem dan overal bij kan combineren, maar je hebt hem ook in het geel (love it!), roze of bijvoorbeeld een toffe leger groene kleur. Ik vind ze echt heel tof! Daarbij zit ie ook nog eens heel erg lekker op je rug, niet geheel onbelangrijk. Je koopt de Fjällräven Kanken die ik heb voor € 129,95 bij Brandfield. Weet je wat ik trouwens zo leuk vind aan items kopen bij of krijgen (zoals in dit geval) van Brandfield? Ze pakken het daar zo leuk in een mooie tas. Het voelt echt als een cadeautje als er iets binnen komt van Brandfield. 

Wat neem ik mee? 

Eigenlijk neem ik geen bijzonder dingen mee. In mijn luiertas kun je de volgende items vinden:

 • Luiers voor Fleur & Sofie
 • Een extra setje kleding voor Fleur
 • Een extra setje kleding voor Sofie
 • 2 hydrofiele doeken
 • 1 flesje
 • Een potje groente en/of fruit
 • slabbetjes
 • lepeltje
 • Billendoekjes
 • Een bakje met flesvoeding
 • Iets te spelen voor Fleur
 • Rozijntjes voor Sofie
 • Labello
 • Burt’s Bees billencreme
 • Een kleurboekje
 • Kleurpotloodjes

Dit zit er standaard in de luiertas. Regelmatig komt er wel iets anders bij in of haal ik er iets uit dat niet meer nodig is. Ik denk en hoop dat binnenkort de luiers van Sofie ook zullen verdwijnen uit de luiertas.

Ik ben super blij met mijn Fjällräven tas die ik zal gaan gebruiken als luiertas. 

Facebook Comments

Share this post