Moederdag

*Een bijzonder moederdagcadeau

Moederdag staat voor de deur en ik ben al regelmatig stille hints aan geven voor leuke cadeautjes. Ik ben dol op unieke cadeaus en persoonlijke cadeaus. Iets dat mooi gemaakt is, zoals mijn verjaardagscadeau of een sieraad bijvoorbeeld. Tijdens mijn zoektocht kwam ik bij een leuk cadeau terecht. Leuk om te krijgen als moederdagcadeau. 

Ik draag amper sieraden, maar als ik iets draag dan draag ik een ring. Niet mijn trouwring, die ligt veilig opgeborgen in een bakje. Ik draag twee andere ringen die eigenlijk geen betekenis hebben. Verder heb ik standaard mijn ketting met de voorletters van de kinderen om mijn nek.

Maar ik kwam dus iets moois tegen, namelijk een ring met een vingerafdruk. En niet zomaar een vingerafdruk, nee je eigen vingerafdruk, die van je kinderen of die van je partner bijvoorbeeld. Je kunt namelijk zelf een scan maken van je vingerafdruk en deze uploaden bij de webshop. Dan kun je er nog voor kiezen om hem in het zilver of zwart er op te laten graveren. Hoe tof is dat? Een heel persoonlijk cadeau, waar ik veel waarde aan zal hechten.

ringen
Maar er is meer!

Naast een ring met een vingerafdruk heb je nog meer ringen. Zo kun je ook een ring laten maken met eigen geschreven tekst. Het lijkt mij heel lief om een ring te hebben met de naam van Aron er in geschreven in zijn eigen handschrift. En later als Sofie kan schrijven natuurlijk ook met haar naam.

Of een ring met een stukje tekst, bijvoorbeeld een zin die je vaak zegt de kinderen, of een inspirerende quote waar jij veel kracht uit haalt. Of wat dacht je van een handtekening? Eigenlijk kun je heel veel kanten op met de mooie ringen.

Dus mannen zoek jij nog een persoonlijk cadeau voor Moederdag? Kijk dan eens bij geefeenpersoonlijkcadeau.nl 

 

 

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Lara

  Mooi, zo’n ring met naam van je kinderen! Waarom draag je je trouwring eigenlijk niet?

  25/04/2016 at 7:06 pm
 • Reply Carmelina

  Als jij deze hint nou doorspeelt naar Bas en speel ik hem door naar Robert.. 😉
  Super leuk!

  26/04/2016 at 3:42 pm
 • Reply Jessica

  Wauw, ik hou er ook van om iets persoonlijks te krijgen, niet wat zomaar in de hema te koop is (Hema heeft hele leuke spullen hoor haha maar hoe leuk is het om iets unieks te krijgen!) deze ringen zijn echt mooi!

  26/04/2016 at 8:31 pm
 • Leave a Reply