Comments (3)

ben er nooit geweest maar mijn nichtje is net terug van een 8 maanden lang verblijf daarzo en heeft het zo naar haar zin gehad dat ze terug wil en niet meer naar. Nederland hahaha. het is toch wel HET land van mooiste plekken vind ik

kikken me helemaal voorstellen dat je graag heen zou willen. Het is zo een prachtig land. In 1998 ben ik een jaar gaan werken en reizen door Australië en in 2007 ben ik met mijn man nog eens drie weken terug geweest. Inheb altijd gezegd, als ik in het buitenland zou willen wonen, dan is het Australië.

Mijn dochter van nu 28 is op haar 19e 8 weken geweest het voelt als thuiskomen mam. Daarna heeft ze nog gesolliciteerd op Schiphol voor een baan daar. Ik zag haar al helemaal emigreren. Maar toen kreeg ze een relatie. En huis ze nog steeds hier gelukkig.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP