Happy momlife

drink in the box 3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Drink in the box – Handig voor mee naar school of onderweg

De tijd van dagjes weg is aangebroken. Hier hebben wij er in ieder geval al een aantal op zitten. Tijdens een dagje weg zorgen wij altijd dat wij voldoende eten en drinken bij ons hebben, zodat wij zo min mogelijk hoeven te kopen. Een voorraad waterflesjes eventueel een klein flesje met aanmaaklimonade om het water even een ander smaakje te geven en nog veel meer lekkers. Want bij een dagje weg hoort natuurlijk wel iets lekkers. Wij ontvingen een Drink in the box, een handige vervanger voor de wegwerp pakjes drinken en dus een stuk beter voor het milieu. 

Naar school krijgt Aron eigenlijk nooit een pakje drinken mee. De reden hiervoor is simpel. Wanneer kinderen bij Aron op school een pakje drinken mee krijgen dan moeten ze het lege pakje weer terug in hun tas doen en thuis weggooien. Met het risico dat het pakje dus niet helemaal goed leeg is en hij zijn hele tas nat heeft door het pakje. Nee daar ga ik niet aan beginnen. Hij krijgt een beker drinken mee.

Drink in the Box is een gezonde vervanger voor wegwerpdrinkpakjes. In vele pakjes drinken zit al gauw vier klontjes suiker en de vitamines zit er niet tot weinig in. Met een Drink in the Box kun je zelf bepalen wat je kind mee krijgt naar school, bijvoorbeeld water met vers  fruit, een gezonde aanmaaklimonade of iets anders. Daarnaast is een Drink in the box ook goed voor het milieu, je gooit hem niet weg na één keer gebruiken.

De pakjes zijn te koop in, roze, oranje, groen en blauw voor ieder kind zit er dus wel een kleur bij waar ze blij van worden. Daarnaast heb je het pakje in twee formaten, de normale bevat 0,23 ml en de grote bevat 0,35 ml. Je kunt dus kijken naar de hoeveelheid vocht dat je kind nodig heeft. De pakjes kun je eindeloos gebruiken en gaan eigenlijk niet af. Na een test om er eens mee te gooien bleef hij ook heel (handig zo’n opstandig peuter). De Drink in the box is vaatwasbestendig en lekvrij dus hij kan ook gebruikt worden door kleinere kinderen. Wel gaat in het begin het afsluitbare klepje een beetje lastig, maar dat gaat per keer een stukje makkelijker.

Naast mee naar school kun je de drink in the box ook prima gebruiken voor een dagje weg bijvoorbeeld. Je kunt hem makkelijk vullen en opnieuw vullen. Het pakje is ideaal voor alles eigenlijk. Een drink in the box kost € 11,95 voor de kleine en €13,95 voor de grote.

Ice on the box 

Is het zomers warm? Dan heb je ook nog Ice on the box, dit is een icepack die je bewaart in de vriezen en kunt gebruiken om het pakje heen. Zo blijft je drinken lekker koel. Ideaal toch? Een ice on the box kost €6,90 en kun je net als de drink in the box hergebruiken.

Snack in the box 

Naast de drink in the box hebben ze ook de snack in the box. Heel handig om mee naar school te nemen bijvoorbeeld. Je kunt er (zelf gebakken) koekjes in doen, fruit of andere lekkere tussendoortjes voor om 10 uur op school. Je kunt ook meerdere verschillende snacks erin doen, want er zit een scheidingswant in. Heel handig! Geen geplet fruit meer dus.

Meer informatie over deze producten en een (video)handleiding voor zorgvuldig gebruik is te vinden op www.drinkinthebox.nl.

Facebook Comments

Share this post