Happy momlife

bamenboe 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Draagdinsdag tag

Toen ik zwanger was van Aron en Aron een kleintje was vond dragen echt voor geitenwollensokken moeders, jup echt waar. Toch hadden wij destijds een -niet ergonomische- drager, omdat het handig was met vervoeren. Toen ik Sofie kreeg wilde ik het dragen toch een kans geven en werd ik er fan van en nu met Fleur draag ik dagelijks ons meisje en dan niet alleen om te vervoeren, maar ook in verband met haar Reflux. Ik werd getagd door Marjo in de draagdinsdag tag van Mamalou

KNOPEN OF KLIKKEN?

Buitenshuis klik ik liever vooral als ik samen met Fleur op de fiets moet, dit voelt toch iets vertrouwder en in huis knoop ik altijd, omdat het toch een stukje dichterbij voelt. Als ik moet kiezen dan kies ik voor knopen.

BUIK OF RUGDRAGEN?

Ik draag het liefst op mijn buik met de draagdoek, maar dat komt ook doordat ik niet kan rugdragen met een draagdoek haha! Met een draagzak draag ik liever op de rug, maar daar moet ik nog even mee wachten haha! Zodra Fleur op de rug kan dan gaat ze mijn rug op. Dit geeft nog net even wat meer vrijheid.

NIEUW OF TWEEDEHANDS?

Mij Tula is een tweedehandse, maar mijn draagdoeken zijn nieuw. Die heb ik allebei gekregen. Een draagdoek (geweven) zal ik ook best tweedehands aanschaffen, omdat ze dan al lekker zacht zijn.

YOU TUBE OF EEN DRAAGCONSULT?

Ik heb alles geleerd door youtube, maar wil eigenlijk nog eens een draagconsult. Vooral om te leren hoe Fleur mijn rug op kan met de draagdoek. Op Youtube staan trouwens heel veel goede video’s en het is prima te doen met de video’s.

WAT IS JE FAVORIETE

DRAAGMIDDEL?

Tula free to grow momenteel. Ik klik hem makkelijk om en kan dan gaan en staan waar ik wil. Ook vind ik het hoofddekje heel handig, ik kan dan tenminste normaal eten.

KNOOP?

Ik ken alleen de front wrap cross carry, verder kan ik geen enkele knoop en ben ik echt een noob met dragen haha!

ACCESSOIRE?

Speenkoord, zodat ie er niet uit valt haha!

(WEB)SHOP?

Geen favoriet eigenlijk, omdat ik mijn draagdoeken heb gekregen en mijn tula is tweedehands. Mijn vorige draagdoek (Yaro) kocht ik bij musjes en ik vind het aanbod daar wel heel fijn. Ook vind ik het prettig dat ze een goede service hebt en je altijd langs kunt met draagvragen.

DRAAGTERM?

Geen haha!

WAT IK NOG GRAAG WIL

KOPEN

Ik wil nog wel graag een draagjas hebben en een Nona Woven Wrap ringsling, omdat ik dit nog niet heb haha! Maar momenteel helemaal niet nodig aangezien ik genoeg draagmiddelen heb en soms al moeite heb met kiezen.

DOEN

Leren rugdragen, omdat het mij onwijs handig lijkt met een steeds groter wordend kindje.

ZIEN

mm ik heb niet iets wat ik graag wil zien. Oh jawel! Ik zag dat artipoppe een draagzak heeft van ruim €700 euro en ik wil wel eens zien wat er zo bijzonder is hahah!

ZEGGEN

Probeer het, doe het en geniet ervan! Ik vond dragen echt verschrikkelijk, maar sinds ik er zelf mee begonnen ben wil ik niet anders. Ik gebruik de draagdoek/draagzak vaker dan de kinderwagen haha!

Het stokje gaat naar

En dan is het mijn beurt om draagmama’s te taggen. Ik heb gekozen voor Nicole van Meisje-eigenwijsje.nl, Eline van Housofdiapers.be en Carmelina van plusjezelf.nl vergeet niet de bedenken te taggen en diegene waardoor je getagd bent wel zo lief!

Draag jij je kleintje ook? 

Facebook Comments

Share this post