Happy momlife

shutterstock_339094907
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dr. Martens: een najaar must have!

Dr. Martens wie kent ze niet? Ik moest er even aan wennen, maar inmiddels vind ik ze erg tof en staan ze op mijn verlanglijstje voor dit najaar. Het liefst ook voor Soof, maar haar voetjes groeien zo snel. “Vroeger” zag je vooral de punk achtige mensen met deze schoenen, maar tegenwoordig loopt iedereen op Dr. Martens. 

Dr. Martens zijn helemaal tof dit najaar en passen ook bij iedere outfit. Je kunt Dr. Martens kopen in iedere kleur, maar mijn favoriet zijn de mat zwarte. Dr. Martens schoenen heb je ook in het mat zwart bij Schuurman-schoenen.nl en ze zijn zo mooi. Ze passen onder ieder jurkje, bij een jeans of een leuk rokje. Goed te combineren dus voor moeder en dochter. Helemaal leuk dus voor het najaar. Daarnaast is het een schoen die lekker stevig is, dus jij en je dochter kunnen hier beide goed op lopen.

Dr. Martes kun je het best een halve maat tot een maat groter kopen. Je voet mag namelijk ruimte hebben om te bewegen. En ja een Dr. Martens schoen oogt groot, maar dat hoort er juist wel een beetje bij.  Wil je geen blaren? zorg er dan voor dat de veters lekker strak zitten, zodat je voet niet kan schuiven, hier krijg je namelijk blaren van. Je strikt hem natuurlijk niet helemaal naar boven, want de bovenste gaatjes horen een beetje open te staan. Dit geeft een stoere uitstraling. Daarnaast lijkt je been ook nog een stukje slanker als je hem open hebt aan de bovenkant. En als laatste is het net als met vele andere schoenen zo; je moet ze inlopen..heel veel inlopen. Maar zodra je ze eenmaal ingelopen hebt wil je echt geen andere schoenen meer aan. Echt niet!

Wat ons betreft een echte  najaars musthave. Heb jij ze al in je kast staan?

Facebook Comments

Share this post