Recepten

Wat te doen met appels uit eigen tuin

Vorige week kreeg ik van mijn stage begeleidster een tas vol met appels uit haar eigen tuin. Super lekker! En het zijn er echt super veel. Ik ben gaan googlen opzoek naar lekkere recepten die je kunt maken met appels uit eigen tuin.

Gevulde appels
Het klinkt een beetje gek, je appel vullen met gehakt en broodkruimels. Maar het kan dus echt! Het recept vind je hier.

Een appelbrie taartje
Dit taartje ga ik dit weekend proberen. Ik heb alle ingrediënten standaard in huis dus ik ben benieuwd! Het recept vind je hier.

Oma’s klassieke appeltaart
Iets wat ik absoluut ga maken met de appels is een heerlijke appeltaart. Of misschien maak ik wel mini appeltaartjes, zodat ik ze makkelijker kan invriezen. Het recept vind je hier.

Kruimelkanjer
Een lekker recept om te maken met je kinderen. Het is eigenlijk hetzelfde als een appel kruimeltaart. Maar dan met een leukere naam! Het recept vind je hier.

Verder heb ik nog lekker recepten als appelchips en appelflappen op de planning staan. Ik duik direct de keuken in om lekkere hapjes te maken. Ik ben alleen bang dat mijn vrieskast te klein is.

xox Joyce

Dit is geen gesponsorde blog.
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Bychristiana

  Oeh, die gevulde appels, dat klinkt me wel lekker;-)

  14/10/2013 at 7:39 am
 • Reply Sharmayne

  Appelmoes zelf maken is ook heerlijk. J vind dat super lekker en leuk om te doen want hij mag roeren.

  14/10/2013 at 9:48 am
 • Reply Danielle

  Zo lekker allemaal! Ik hou van appel!

  14/10/2013 at 4:27 pm
 • Reply kaboutertuin

  Heerlijk!! Die met brie ziet er ook lekker uit. Wij maken zelf vaan apple crumble of appelmoes!!! Appels schillen en in blokjes. In een pan doen met heel klein beetje water en een flinke snuf kaneel. Laten koken tot de appels kapot zijn. Eventueel fijn maken met stamper. Zo lekker!

  12/09/2015 at 5:38 pm
 • Leave a Reply