kerst-2
Comments (10)

Wat een super leuk idee. Heel simpel, maar je moet er maar op komen. Ga ik zeker onthouden voor als onze spruit groter is.

Super leuk idee, waar heb je het vilt gekocht?

Via de viltshop.nl

Een heel erg leuk idee! Leuk inderdaad om er een adventskalender van te maken.

Leuk!! Wil ik ook gaan maken. Welk vilt heb je gekocht? Ik kan het op die webshop niet vinden. Kun je misschien een link sturen?

Wat een superleuk idee. Alleen komt het er bij mij vaak niet van om zo creatief bezig te zijn, maar als ik dit dan zie denk ik toch dat ik daar eens tijd voor moet maken. Ook mooi dat het eigenlijk geen ruimte inneemt, praktisch.

Wat een ontzettend leuk idee!!!!
Ik heb een ziek jongetje thuis(waterpokken) en heB gelijk vilt besteld zodat we een deze dagen aan de knutsel kunnen
Bedankt weer voor de leuke tip!

Wat is die super leuk geworden zeg!! Ik zag hem vorig jaar op pinterest voorbij komen. Ben zelf niet zo creatief haha maar dit ziet er niet heel erg moeilijk uit. Welk vilt heb je gebruikt? Dik vilt van de rol 3 mm? En waar heb je het plakband gekocht. Bedankt voor de heldere uitleg. Ik ga deze week maar eens eens een poging wagen. Zal mijn dochter helemaal geweldig vinden!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP