Baby Doe het zelf

DIY – 3D geboortelijst

Voor Aron maakte ik een hele tijd geleden al een 3D geboortelijst, nu maakte ik hem ook voor Sofie. Ik haalde een 3D lijst van de ikea (Ribba) en vulde hem met herinneringen aan Sofie haar eerste momentjes. Ik maakte een video waarin ik laat zien hoe ik hem maak. 

Benodigdheden geboortelijst: 
 • 3D lijst (bijvoorbeeld Ikea Ribba)
 • Leuke herinneringen aan je kids

Een lijst is een mooie manier om de eerste dingen en het geboortekaartje te bewaren. Je kunt natuurlijk nog meer leuke dingen doen met de ikea Ribba. Ik maakte op pinterest een bord bomvol inspiratie. (klik hier) 

Hebben jullie het eerste pakje ook ingelijst? Of heb je er iets anders mee gedaan?

 

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

7 Comments

 • Reply Sas

  Super leuk zeg! Ik heb zoiets gemaakt van ons trouwen 🙂
  Ben er nog steeds elke dag super blij mee

  25/09/2015 at 10:08 am
 • Reply Tamara

  Superleuk! Ik zag ze al bij je in de gabg hangen haha! Ik wil ze ook nog maken van de kindjes, alleen vergeet die lijsten elke keer!

  25/09/2015 at 10:16 am
 • Reply Martine

  Wat een leuk idee. Mijn meiden zijn inmiddels al 8 en 5 jaar en ik heb hun 1e pakjes en geboortekaartjes in een doos bewaard. Maar zoals in de video vind ik veel leuker. Binnenkort gaan we naar de Ikea dus dan gelijk maar eens lijsten meenemen!

  25/09/2015 at 11:28 am
 • Reply Laura

  Super leuk om het zo te bewaren! Hier past meneer het eerste pakje nog dus soms heeft hij dat nog wel aan. En als die te klein is wordt het iedergeval wel apart bewaard. Ik wil graag een herinnerings doos maken dus daar zal het pakje dan in komen.

  25/09/2015 at 4:18 pm
 • Reply Kim

  Super leuk idee! Voor Davey heb ik een herinneringen box met zijn mutsje, eerste flesje, zwangerschapstest etc etc.

  26/09/2015 at 10:25 am
 • Reply Josan

  Wat een ontzettend leuk idee. Zoiets kan ik ook nog wel maken

  27/09/2015 at 10:45 am
 • Reply Angela

  Wat een mooi idee! Voor mij nog geen kinderen, maar wel leuk voor een vakantieherinnering!

  08/10/2015 at 8:46 pm
 • Leave a Reply