diy – 3d geboortelijst
Comments (7)

Super leuk zeg! Ik heb zoiets gemaakt van ons trouwen 🙂
Ben er nog steeds elke dag super blij mee

Superleuk! Ik zag ze al bij je in de gabg hangen haha! Ik wil ze ook nog maken van de kindjes, alleen vergeet die lijsten elke keer!

Wat een leuk idee. Mijn meiden zijn inmiddels al 8 en 5 jaar en ik heb hun 1e pakjes en geboortekaartjes in een doos bewaard. Maar zoals in de video vind ik veel leuker. Binnenkort gaan we naar de Ikea dus dan gelijk maar eens lijsten meenemen!

Super leuk om het zo te bewaren! Hier past meneer het eerste pakje nog dus soms heeft hij dat nog wel aan. En als die te klein is wordt het iedergeval wel apart bewaard. Ik wil graag een herinnerings doos maken dus daar zal het pakje dan in komen.

Super leuk idee! Voor Davey heb ik een herinneringen box met zijn mutsje, eerste flesje, zwangerschapstest etc etc.

Wat een ontzettend leuk idee. Zoiets kan ik ook nog wel maken

Wat een mooi idee! Voor mij nog geen kinderen, maar wel leuk voor een vakantieherinnering!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP