Happy momlife

img_8573
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit willen wij gaan doen tijdens onze kampeer vakantie

Onlangs vertelde ik al waar onze vakantie naar toe gaat. Het duurt nu echt niet lang meer en dan zijn wij op de camping. Naast dat wij gaan relaxen op de camping willen wij ook leuke dingen doen en zien in de omgeving.

Naar het strand

Bovenaan het lijstje staat naar het strand gaan. Ik kan niet wachten om eindelijk weer eens aan de kust te zijn. Sint Maartenzee ben ik al vaker geweest en het is er heerlijk. Ik wil op het strand eten, spelen en  ’s avonds lekker wandelen. De fietsen gaan mee dus wij kunnen als wij willen de hele dag op en neer.

Aardbeien/Fruit plukken

Dit hebben wij 5 jaren geleden ook gedaan toen wij op deze plek waren. Fruit plukken bij een boer. Ook dit jaar gaan wij daar weer heen, want het is zo leuk om te  doen met kinderen. Wij deden dit bij Bybroersen, je kunt hier vele soorten fruit plukken, maar ook bloemen. Leuk!

Holle bolle Boom 

Ook wil ik graag een bezoekje brengen aan Holle Bolle Boom. Hier heb je een heleboel activiteiten die je kunt doen. Als het droog is en als het regent. Lekker zwemmen of juist lekker klimmen in de binnen zwemtuin. Altijd een succes geloof ik.

Landgoed hoenderdaell

Mijn ouders vertelden al dat dit erg leuk is om naar toe te gaan. En met de reclames nu op de televisie is het misschien wel een leuk plekje om tijdens de vakantie heen te gaan. De dieren daar te bekijken en misschien zelfs wel heen fietsen.

Naar Schagen

Schagen vind ik zo’n leuk stadje(?). Er is voldoende te beleven gedurende de dag en er zijn op de donderdagen tijdens de vakantie thema markten. Als wij er zijn staat het in het teken van dieren. Ach we zullen zien of wij er aan toe komen.

De Goudvis

Dit staat eigenlijk iedere keer op de planning als wij in de buurt zijn, maar wij zijn er nog nooit geweest. Het is een binnen en buiten speeltuin voor kinderen en het ziet er heel erg leuk uit! Daarnaast is de entree voor volwassen gratis en voor Aron en Sofie rond de 8 euro. Voor Fleur zit het rond de 4 euro. Prima prijs vind ik zelf! Het park zit in het dorp waar wij ook zitten dus moet haalbaar zijn toch deze keer?

Maar naast al deze leuke activiteiten wil ik voornamelijk een boek lezen bij de tent haha! We zullen zien waar wij aan toe komen. 

Facebook Comments

Share this post