Happy momlife

IMG_0353
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit wil ik gaan doen als ik niet meer blog

Als je mijn blog volgt dan weet je waarschijnlijk wel dat bloggen onderdeel is van mijn werk. Nu weet ik dat ik niet mijn hele leven zal bloggen en dat de kans groot is dat wanneer Fleurtje naar school gaat ik ook weer aan het werk ga. Maar wat ga ik doen als ik niet meer blog? Of beter gezegd wat wil ik doen als geen blogger meer ben.

Er komt een tijd dat bloggen klaar is en regelmatig denk ik dat die tijd dichterbij is dan ik denk. Het bloggen is steeds vaker een euvel om te doen en ik maak er minder tijd voor vrij. Maar zolang Fleur nog bij huis is blijf ik ook thuis. Ik weet namelijk dat ik anders binnen de kortste keren toch weer bij huis ben. Maar als ze straks naar school is dan ga ik weer aan het werk.

Ik hoef geen baan in de richting waarvoor ik opleidingen heb gedaan. Ik weet namelijk dat ik hier niet gelukkig van ga worden. Als ik straks aan het werk moet dan kies ik liever voor iets waar ik wel blij van ga worden, hier heb ik goed over nagedacht.

Slagerij 

Ik heb jaren bij een slager gewerkt, eerst bij een keurslager en daarna op de slagerij van de Jumbo. En eerlijk ik ben dol op werken met vlees. ik vind het heerlijk om het te kneden, te snijden en om de klanten te helpen. Daarnaast vind ik het schoonmaken van een slagerswinkel ook helemaal niet vervelend. Emmers water, boenen en aantrekken maar. Ik vind het leuk en wil best weer werken bij een slager als ik straks weer een baantje ga zoeken.

(kinder)feestjes organiseren

Dit is eigenlijk iets dat ik wil doen zodra ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik vind het geweldig om kinderfeestjes te organiseren en om sweet tables te maken. Ik wil hier heel graag meer mee doen, maar een eis voor mezelf is dat ik mijn rijbewijs moet hebben gehaald. Dus wie geeft mij een digitale schop onder de kont? Zodat ik één van mijn dromen kan laten uitkomen.

Of… 

Ik heb niet veel ambities meer, misschien komt het ooit nog terug maar op dit moment kan ik alleen maar aan werk denken waarbij ik niet teveel hoef aan te leren en gewoon even lekker de deur uit kan zijn. Maar ook kriebelt het om een opleiding te doen. Iets met kraamzorg, of verpleging lijkt mij ook wel iets. MAar over een paar weken kan ik hier wel heel anders over denken. Maar dat ik uiteindelijk ga werken buiten de deur is in ieder geval iets dat vast staat.

 

Facebook Comments

Share this post