Happy momlife

outfit 3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Dit wil ik doen als de kinderen weer naar school zijn

Yes nog even en dan mogen de kinderen weer langzaam en met kleine beetje tegelijk naar school. Onze kinderen gaan de ene week 2 keer naar school en de andere week 3 keer. Fleur begint maandag met de peuterspeelzaal drie ochtenden per week en daar is ze ook echt aan toe! Ze wil dolgraag naar school en heel eerlijk? Ondanks dat ik het spannend vind ben ik er ook echt aan toe! Dit wil ik doen als de kinderen weer naar school zijn!

Bloggen 

Ik ben de afgelopen weken heel ‘laks’ geweest wat betreft mijn blog. Het was druk met de kinderen om mij heen waardoor ik mij niet concentreren op mijn blog. Een heleboel ideeën had/heb ik wel. Ik hoop dan ook komende week als de kindjes weer op school zitten leuke content te kunnen maken.

Series kijken 

In de afgelopen 8 weken heb ik amper een eigen serie gekeken. En ik heb zoveel zin om even lekker een uur op de bank te hangen terwijl ik mijn favoriete series eindelijk weer kan aanzetten. Lekker met een kop koffie erbij, heerlijk!

De slaapkamers opruimen 

De afgelopen weken hebben de kinderen veel boven gespeeld, super fijn! Maar alles wat ik zo netjes gesorteerd had zit nu helemaal door elkaar. Ik heb de kinderen beloofd hun kamers weer helemaal op orde te maken als ze weer naar school zouden gaan. Met hun om mij heen werkt het niet, en kan ik het net zo goed niet doen.

Heel lang douchen! 

Een douche is voor mij ultieme ontspanning, maar ik probeer dit zoveel mogelijk binnen 5 minuten te doen. Af en toe mag ik dit van mezelf langer doen. Met een gezichtsmasker en een lekkere scrub. En hoe lekker is het om dit overdag te kunnen doen?

Sporten

En ook dit moet ik nodig weer doen. Ik probeerde tijdens deze corona tijd iedere week wel een workout te doen,maar dit was echt minimaal. Als de kinderen weer naar school zijn moet ik echt weer meer bewegen. Ik zit op een gewicht die ik nog niet eerder heb gezien. Zelfs zwanger was ik niet zo zwaar en ik heb echt een schop onder mijn kont nodig om door te pakken.

In de tuin werken

Ik heb veel projecten voor onze tuin en het huis op de stappel liggen. Ik wil zoveel zelf (leren) doen en daarmee ook jullie inspireren. Ik hou een boekje bij met alles wat ik wil en kan doen en dat is veel! Onze tuin is echt een bende, maar dat had vorig jaar niet onze prioriteit. Nu wel, want wij blijven thuis deze zomer en willen dan toch graag een fijne plek hebben!

Ik ga vooral veel ontspannen en doen wat ik wil. Want daar ben ik aan toe. Ook al is het maar 2 dagen per week. 

Facebook Comments

Share this post