Persoonlijk

Dit was Juni | HIGHLIGHTS

De maand juni is alweer voorbij en we zitten in de tweede helft van het jaar 2016. Een half jaar is gewoon alweer voorbij. Afgelopen maand was een leuke maand bomvol mooie hoogte punten en leuke ervaringen. Het leek mij daarom wel tof om mijn hoogte punten van juni te delen. 

insanity

Een maatje kleiner!

Mijn eerste hoogtepunt van juni is toch wel dat ik een maatje kleiner van broek aan kan en mag hebben. Nog steeds heb ik geen nieuwe broeken in huis gehaald, ik vind het namelijk zonde om broeken voor een kort moment te kopen. Eerst maar eens mijn afval doel behalen en dan een nieuwe broek ga aanschaffen.

img_0341

Robert 27 jaar!

Op 5 juni mocht Robert zijn verjaardag vieren en werd hij 27 jaar. Wij hebben twee leuke feestjes gehad inclusief lekkere BBQ. Wij vierden onze verjaardagen samen. Aangezien ik december jarig ben en het dan altijd mega druk is. Vanaf nu vieren wij dus samen onze verjaardagen in de zomer, met een BBQ bijvoorbeeld.

img_0366

Aron een blauw bandje bij zwemmen

Aron zit sinds januari op zwemles en dat gaat heel goed. Afgelopen maand haalde hij dan ook zijn tweede bandje en daar zijn wij natuurlijk mega trots op. Hij vindt het zwemmen echt heel erg leuk en wij gaan ook regelmatig op zaterdag met hem naar het zwembad.

img_0528

Nieuwe keuken uitgezocht

Ik vertelde al over onze renovatie vanaf eind augustus en hiervoor mochten wij zelf wat dingen uitzoeken. Wij hebben het keukenblok en blad uitgezocht en mochten de tegeltjes uitzoeken voor de badkamer, wc en keuken. Wanneer ik weer een renovatie update plaats dan zal ik alles laten zien.

img_0588

De avond4daagse

Samen met Aron heb ik onlangs de avond4daagse gelopen. 4 avonden 5 kilometers onwijs knap! Aron heeft elke avond gelopen zonder te klagen. Volgend jaar doen wij in ieder geval weer mee.

img_0433

Orange is the new black!

Ook mocht ik naar het event van Orange is the new black en heb ik natuurlijk het nieuwe seizoen al bekeken. Ik ben echt fan van orange is the new black en baal dat ik het zo snel heb uitgekeken. Nu moet ik namelijk weer een heel jaar wachten tot er weer een nieuw seizoen komt.

trouwen met een klein budget 5

3 jaar getrouwd

En wij sloten de maand juni af met onze trouwdag. 28 juni waren wij 3 jaartjes getrouwd. Zo leuk! En 3 jaar alweer jeetje wat vliegt de tijd. Wij hebben het niet echt gevierd die dag. Want vandaag zijn wij samen een dagje weg aangezien wij uitgenodigd zijn om naar Sensation te gaan. Hoe vet?!

Dit waren mijn hoogtepunten van de maand juni. Heb jij ook hoogtepunten? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Lilian

  Vind het echt goed dat je zo is terugblikt op wat nou hoogtepunten waren van afgelopen maand. Mijn hoogtepunt was dat ik eindelijk een keus in school hebt gemaakt en mij heb laten overzetten naar een andere opleiding. Het voelde als een last die van mijn schouders viel!

  02/07/2016 at 7:28 am
 • Reply Simone

  Een leuke manier om de verjaardagen te vieren, een bbq! En wat leuk dat Aron zo gek is op het zwemmen. Ik ben benieuwd naar de renovatie updates.

  03/07/2016 at 10:56 am
 • Reply Jessica

  Wat een mooie hoogtepunten. Wat houden die blauwe bandjes van het zwemmen in? Is dat dat hij een badje verder mag?

  03/07/2016 at 12:45 pm
 • Leave a Reply